facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telenor Sverige

Telenor Sverige

About

Vi erbjuder ett brett sortiment av mobiltelefoner, abonnemang och tillbehör. Testa dig fram på våra mobiler innan du bestämmer dig. Välkommen till Telenor!



"I vår butik på Kompanigatan i Jönköping kan vi hjälpa dig med mobiltelefoner, mobilabonnemang, bredband och tv-paket. Vi svarar på frågor om obegränsad mobilsurf, hjälper dig att hitta en surfplatta till familjen samt ser till att din mobil har det bästa skärmskyddet. Vi erbjuder ett brett sortiment för dig som underlättar din uppkopplade vardag. Välkommen!"
Address: Kompanigatan 3, 553 05 Jönköping
Phone: 020-222 222
City: Jönköping
Zip Code: 553 05


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Telenor mina sidor, Telenor Stream, Telenor kontakt, Telenor bredband, Telenor sverige se, Telenor abonnemang, Telenor telefonnummer, Telenor Sverige email
Similar places near
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 290 meter Köpte en handkontroll för Switch, ja ja ja, det är naturligtvis mitt misstag att inte...
5G Teknik 5G Teknik 983 meter
Mobil Center Jönköping AB Mobil Center Jönköping AB 3 km Super service o auktoriserad Apple reparatör
Displaybyte.se Displaybyte.se 3 km Bra ställe helt enkelt. Snabb bra service!
Reviews
Uselt bemötande både i butik och kundtjänst som resulterade i operatörsbyte. Att man sedan betalar allt i förskott har tydligen ingen betydelse ,vi hade trygg 48 på våra telefoner och trots att vi har betalat i förskott och abonnemanget är giltigt i 30 dagar till så har vi ingen rätt till försäkringen för den har dom sagt upp med omedelbar verkan. Vilket bluff företag.
Aldrig mer med dom göra vill jag ha
Kommer aldrig mer att bli kund hos Telenor, och jag kommer göra allt jag kan för att ingen mer ska göra samma misstag. Hos Telenor kan du förvänta dig att bli indragen med hjälp av rabatter och avdrag till ett abonnemang som kostar mer än vad du förväntar dig. Du förväntas även att betala allt i förskott, på fakturor som inte påverkas av om du säger upp ditt abonnemang eller inte. Förvänta dig även en tredjedel av den utlovade hastigheten på fast bredband via fiber, alltså 30/30 mbit/s översätter Telenor till 250/250 mbit/s. Aldrig mer Telenor. Men jag antar att det inte spelar någon roll när Telenor praktiskt taget har monopol på bredband via fiber.
Avråder starkt från att använda företaget - Instabila tjänster - Smyghöjer priserna - Accepterar inte uppsättningar Har aldrig tecknat avtal med Telenor men fick dom när Glocalnet köptes upp. Efter det började mitt ADSL strula och koppla ner. De erbjöd inkoppling av fiber för 20 000kr men det kommunala fiberbolaget gjorde det för under halva priset. Gissa vilket jag valde? När jag sa upp mitt abonnemang blev dom sura och vill ha betalt för den utrustning som jag fick gratis för 9 år sedan, av Glocalnet. Jag tycker att Telenor, helt i onödan, gör allt för att få en dålig bild av Telenor. Varför inte erbjuda mig något för att välja dom i fibernätet? Nej, dom blir bara bittra och sura, sånt tar bara energi! Telenor går bort alla dagar i veckan, blääää!!!
Oproffsig personal i butiken på A6 som försökte lura på oss en gps-tracker för att vi skulle få ett abonnemang med fri surf. När vi ringde kundtjänst löste de detta utan några extraköp. Hade jag kunnat sätta - betyg hade jag gjort det.
Generellt mycket strul. På-köpet-högtalaren som skulle skickas gick till ett nummer som varken tillhörde mig eller frugan. Det var inte fören vi påpekade detta som vi fick den. Mycket märkligt då dom har båda våra nummer i sitt system. När jag beställde en ny telefon så påpekade jag att adressuppgifterna inte stämde. Det skulle dom ändra på. Lik förbannat skickades telefonen till mina gamla folkbokföringsuppgifter. Detta i sin tur innebar även att jag inte kunde hämta ut telefonen då det var i fel namn.
Sitter utanför telenor på A6 centrum , personalen som består av två killar i cirka 20 års åldern , står å beter sig vedervärdigt stojar skriker skrattar högt och almänt högljudda , spelar allanballan med en redbull i handen , personer som passerar reagerar och kollar undrande , vi som sitter och ser detta tycker att ett sådant beteende inte passar in , som butikspersonal så håller man sig i styr och beter sig därefter. Vill man spela apa kan man göra de efter jobbet . Förstår dom som valde att inte gå in i butiken utan gick in till 3 ist.
Lätt o ta nytt abonnemang för äldre men omöjligt att säga upp utan Bank-id!!!
Riktigt slö nätverk. Har alltid dålig uppkoppling, aldrig mer än två sträck. Har obegränsat nätverk men använder nästan alltid wifi för att nätverket aldrig tillåter mig göra något. Så fort jag betalat klart för min mobil oktober ska jag byta till 3 eller hallon. Kass service också.
Sveriges sämsta kundtjänst… om du ens kommer fram
Comment on this business

Directions to Telenor Sverige with public transportation


Asecs Entré B 120 meters
112
17
3
Asecs Entré D 130 meters
121
122
124
130
4
Asecs Entré C 130 meters
112
17
3
Asecs Ikea 170 meters
4
Rocksjön 250 meters
112
113
114
17
3
500

to add Telenor Sverige map to your website;