facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telge Återvinning Returen

Story

Telge Återvinning

Address: Morabergsvägen 4, 15242 Södertälje
Phone: 08-55022233
City: Södertälje
Zip Code: 15242


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00


related searches: Återvinningscentral, Telge Nät, Återvinningscentral öppettider, Telge Bostäder, Återvinningscentral Södertälje, Telge Energi, SRV sweden
Reviews
Bästa stället i Södertälje att återvinna på. Bra uppdelat och framkomligt. Personalen på plats är både kunniga och hjälpsamma när någon har en fråga. Det finns bra möjligheter att återbruka här, både att lämna ifrån sig och att hämta. Kemikalier, batterier och teknik är i det första huset på "första våningen",där finns också möjlighet att lämna cyklar. På platån finns återvinning för bl.a. glas, textil, impregnerat trä, vanligt trä, metall, plats och papper, klädda möbler och olja. Bakom platån är det återvinning för trädgårdsavfall och böcker. Väldigt enkelt att kasta saker och snabbast går det när du sorterat innan du kommer dit.
Det går snabbt och smidigt att lämna saker som ska återvinnas. Finns även trevlig personal som en kan fråga och be om hjälp om det behövs. Väldigt bra att de har öppet alla dagar i veckan.
Väldigt hjälpsam personal och trevliga. Smidigt sorterings bana.
Fungerar som en välordnad återvinningsstation personal finns att fråga, ett plus att det finns toa med tvål om man behöver tvätta händer efteråt.
Trevlig personal och alltid ordning och reda.
Trevliga, riktigt bra mat och dom snålar inte!
Allt bra utom passagen till området.
Väldigt trevlig personal..rent å snyggt
Bra uppstyrt, inte för trångt. Personalen var också trevliga och hjälpsamma.
Diskriminering mot personer som bor i södertälje men saknar körkort som våra äldre får inte komma in med endast idkort.. riktigt ruttet behandling mot utsatta personer i samhället som också behöver slänga grovsopor...
Comment on this business

to add Telge Återvinning Returen map to your website;