facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telgeakuten

Address: Grödingevägen 21, 152 70 Södertälje
Phone: (08) 554 423 20
City: Södertälje
Zip Code: 152 70



related searches: Telgeakuten Företagshälsovård, Capio Sverige, Kringlans Vårdcentrum, Vårdcentral Södertälje, Capio Go, Scania företagshälsovård, Capio Support AB, Tredje dos Stockholm
Similar places near
M Fysio & Träning AB M Fysio & Träning AB 341 meter M Fysio & Träning AB drivs av Maria Lund leg sjukgymnast specialist inom obstetrik, g...
Telge Rehab Telge Rehab 341 meter När olyckan är framme behövs snabbhet, professionalitet och personligt engagemang! Ja...
Hälsan Östertälje Hälsan Östertälje 584 meter God kamp med mina låsningar i dag! Flera tappra försök å bra info å fin pepp. Ryggen ...
Hovsjö Rehab Hovsjö Rehab 2 km Är under behandling men han Emil måste jag hålla med om är en riktig klippa. Kan inte...
Ronna Centrum Ronna Centrum 3 km Va på ronna livs och det var inget vidare för mycket folk i affären. Finns en liten s...
Reviews
Väldigt märkliga omdömen, men jag tänker att människor överlag oftast uttrycker sig då de är missnöjda och inte då de är nöjda. Jag skulle vilja säga att det är den bästa vårdcentralen jag varit inskriven på. Mådde väldigt dåligt under en period och har alltid blivit trevligt bemött här. Träffade en otroligt engagerad och kunnig läkare som remitterade mig till olika specialister och snabbt fick till en utredning. Kunde inte ha få bättre hjälp.
Hej, kom i kontakt med vårdcentralen Telgeakuten idag via deras chattfunktion och på mindre än 5 min blev jag mottagen en professionell rådgivning och konsultation via 2 närvarande doktorer i chatten. Fick en tydlig diagnos efter att ha svarat på privata frågor initialt. Kort därefter beslutade dessa två doktorer på vårdcentralen Telgeakuten, Dr. Gabriel Hanna samt hans kollega, att sätta igång en kostsam behandling för mig med uppföljningsplan med regelbunden konsultation samt recept. Väldigt proaktivt och professionellt måste jag intyga. Känner mig lugnare nu och hoppfull..tackar innerligt Ni doktorer på Telgeakuten. Gud välsigna dessa medarbetare och alla på plats därhän. Mvh David 45 år.
Min läkare var respektlös och inte lyhörd heller. Han försökte mig att tvinga välja ett annat läkemedel vilket jag inte vill ha pga dess biverkningar. Och jag har kollat på min journal där skrev han att jag inte vill lyssna på honom. känner mig förnedrad så väljer en annan vc idag.
Otroligt professionellt bemötande av både receptionisten och läkaren. Kändes som ett ärligt och lugnt välkomnande. Läkaren ägnade lång tid på att lyssna på mina problem och gav mig även goda råd efter behandling. Så borde alla institutioner inom sjukvården arbeta. Tack!
Detta är den bästa vårdcentralen jag kommit i kontakt med, både för mig och min son som är sjuk i astma. Min läkare är lyhörd och engagerad i min vård, och lyckats med min sons behandling när ingen annan specialistmottagning riktigt kunnat bemöta mina önskemål för att min son ska må bra. Tack!!
En del märkliga omdömen men alla kan inte bli nöjda. Letar man efter en vårdcentral som struntar i riktlinjer och har en ”frikostig förskrivning” så har man nog sökt sig till fel vårdcentral. På denna vårdcentral synas läkemedelslistan grundligt vilket inte passar alla.
Har träffat två läkare och båda dömer utan att fråga! Vågar på riktigt inte åka hit mer då jag vet att jag inte får rätt vård samt att jag känner mig dömd av läkarna. Aldrig mer denna vc!
Tog hand om mig omgående då jag kom in med starka smärtor i höften. Fick en snabb undersökning på sen eftermiddag och en tid direkt på morgonen. Stor tack till Telgeakuten och deras underbara och professionella läkare och sköterskor. Kram till Faraj Abdi och ZsaZsa Larsson Tanja
Abdi Faraj är den läkare jag har och han är både trevlig och hjälpsam. Jag får alltid ett professionell bemötande och det känns hemtrevligt i lokalerna.
Kom dit med svullet knä och mycket ont. Fick frågan "vad gör du här?" Gick därifrån utan att recept belagd värktabletter eller tid till fysioterapeut!"
Comment on this business

to add Telgeakuten map to your website;