facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tellus

"Biocafé Tellus är en kvartersbiograf från 1920 som sedan 1986 drivs av en helt ideell kulturförening med ett sjuttiotal medlemmar som gör allt från att baka kakor och måla väggar till att planera och genomföra den öppna verksamheten med filmvisningar, konserter, utställningar, samtal med mera.Här ser du nya premiärfilmer för barn och vuxna och ibland visas film med engelsk undertext eller en skön klassiker. Här ser du stora jazzmusiker bland nya artister och på öppen scen kan du själv pröva dina låtar för publik. Här är det samtalskvällar med författare och utställningar av olika slag. Caféet håller öppet med hembakat i anslutning till evenemang.En mångfald av kultur samlas i café och i salong på Biocafé Tellus i Midsommarkransen."
Address: Vattenledningsvägen 46 , Hägersten 126 33, K, SE
Phone: +46 8 645 75 51
City: Hägersten
Zip Code: 126 33


Opening Hours

Monday: 15:00-21:00
Tuesday: 15:00-21:00
Wednesday: 15:00-21:00
Thursday: 15:00-21:00
Friday: 15:00-21:00
Saturday: 15:00-21:00


related searches: Tellus bio, Tellus Pizza, Tellus Bandy, Bio Aspen, tellus (planet), Tellus Mobil, Fyrisbiografen, Klarabiografen
Reviews
Tellus, med både kafé och biograf drivs kooperativt som en träffpunkt för människor och kultur. Levande musik, främst akustisk, oftast på scenen i biografen men också i kaféet. På väggarna hänger månadens utställare upp sin konst. Vid disken finns schack och andra spel. Trivsam gästvänlig atmosfär. Bilderna visar gatan men inte interiören tyvärr.
Vilket underbart ställe . Uppträdande var fantastisk. Entusiaster som organiserar musik , bio och maten är billig och fantastisk! Gå dit !
Ett biopalats i det lilla. Visar kvalitetsfilm. Sköts och drivs av frivilliga. Känns lika intim och mysig som förra gången. Det finns även ett litet kafe i anslutning till bion.
Kändes så välkomnande, fika och ät till en billig peng och kolla på film såklart. Det är inte sista gången jag kommer hit tro mig
Trevlig kvarters biograf i Hägersten med fika möjlighet före eller efter en biofilm.
Så mysigt och personligt med denna gamla biograf som fyller 100 år. Filmen vi såg var riktigt bra. TOVE. En skildring av Tove Janssons liv. Så mycket hin var begåvad med förutom hennes underbara Mumin-berättelser!
Mysigt, familjärt, trivsamt, välkomnande. Unikt! Har haft några av mina bästa jazz-upplevelser här. Sitter skönt i den intima salongen. Påtaglig glädje hos personalen. Mats T är en superhärlig person. Hit går man gärna ensam. Inget för den stroppige, tack och lov. Även solen har förstås sina fläckar och här är det käket/fikat som inte håller nån vidare nivå, men älskar er i alla fall!
Blandad publik trevlig stämning lite gamla slitna lokaler Upplevelsen helt ok återkommer gärna.
Se allt du kan här!!!!
Bästa biografen i hela Stockholm. Alltid bra filmer, god fika och trevlig personal. Lite problem med ljudet ibland för lågt eller för högt men går att lösa direkt om man säger till.
Comment on this business

to add Tellus map to your website;