facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tempo Brynäs - Torget

Tempo Brynäs - Torget

About

En granne nära dig.

Address: sjätte tvärgatan26, 80284 Gävle
Phone: 026100740
City: Gävle
Zip Code: 80284



related searches:
Reviews
Liten och kompakt närlivs. Har ett bra utbud.
Justa extra priser. Bara att förse sig.
Vänliga personal och alltid bra produkter och priser, priser som ibland förväntas från stora affärer. Otroligt bra alternativ när man har bråttom eller har man inte skjuts för att handla från andra affärer. Upplevelsen av denna Tempo i Brynäs är helt annorlunda än andra jag besökt i Bomhus, rekommenderas varmt att besökas.
nära och dom har extrapriser på sånt man behöver ibland
Bästa affären som finns.. billigt och bra nu när det är hårda tider..tänk på det
Trevlig lokal butik på Brynäs torg med lika trevlig personal. De har rikt och brett sortiment. Bra att de har butiksbakat bröd samt plus för salladsbar. De har det mesta helt enkelt. Trots att de har mycket av lågprisvaror ligger prisnivån lite högre därav 4 isf en 5.
Stabil liten butik som väldigt ofta har bra rabatter och halva priset på diverse produkter. Generellt så är butiken dyr och väldigt liten men den väger upp på andra sätt!
Alltid Trevlig personal och bra sortiment för sin yta
Bra och nära, utbudet och placeringen av varor kan bli bättre då lokalen är väldigt liten. Personalen är även väldigt snälla och engagerade.
En helt ok butik med det allra nödvändigaste Den ligger centralt, och är lätt tillgänglig, har generösa öppettider, trevlig personal och alltid många bra specialerbjudande
Comment on this business

to add Tempo Brynäs - Torget map to your website;