facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tempo

Tempo

About

Envikens lokala mataffär i Rönndalen.



"Envikens lokala mataffär i Rönndalen."
Address: TORNVÄGEN 5, 790 26 Enviken
Phone: 0246-230 56
City: Enviken
Zip Code: 790 26



related searches:
Similar places near
Reviews
Alltid trevligt bemötande. Bra sortiment på varor. Frågar man personalen om något är dom trevliga löser alltid det jag efterfrågat
Tacksam för att det finns en juste affär i byn.
Min lokala livsmedelsbutik på landet. Trevlig personal. Perfekt för när man behöver lite mjölk, ägg och lördagsgodis. Lite sliten och skulle behöva putsas här och där, men det är som sagt en liten butik på landet med en mindre personalstyrka så allt kanske inte hinns med.
En underbart fin campingplats med fina ställplatser.Bra läge utmed sjön.Fina o välskötta faciliteter.Sist men inte minst mycket trevlig personal/ägare som kan detta med service.
Handlar lokalt i första hand! Bra sortiment o trevlig affär med proffsig personal - alltid glada o hjälpsamma. Skönt med en butik "på landet" när små orter alltför ofta stänger ner sin verksamhet o de stora matjättarna vinner kampen om kunderna.
Supermysig butik trots att lokalen inte är den bästa. Personal som alltid bjuder på ett leende och bra service! Stort sortiment och många färdiga lunchrätter att välja från.
Ska man handla matvaror i Envikek finna det inte mycket att välja på, då Tempo är den enda livsmedelsbutiken som finns. Det är bra att det är just Tempo som finns för de använder Axfoods sortiment och deras varor håller hög kvalitet till bra priser. Även om Tempo är något dyrare än vad både Willys och Hemköp är så är det helt överkomligt.
Trevlig välsorterad butik med fräscha varor, bra priser också fast den ligger en bit utanför stan.
Alltid trevlig och hjälpsam personal.
Trevlig butik med trevlig personal, när gäller sortimentet så har de allt möjligt. Hade dock önskat mer valfrihet på den laktosfria sidan.
Comment on this business

to add Tempo map to your website;