facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tempo

Tempo
"Tempo din Goda Granne - alltid nära till bra mat och service!Till Tempo ska alla kunna komma för att handla sin middag, det som behövs till fredagsmyset eller en härlig helgfrukost. Det är det som är Tempos stora framgångsfaktor – närheten och det personliga.Hos Tempo träffas grannar för en pratstund vid fruktdisken och här får kunderna inspiration till middagen med hjälp av engagerad personal. Tempo erbjuder även tjänster som paket- in/utlämning, lottombud och möjligheten att köpa läkemedel – allt för en enklare vardag.Välkomna!"
Address: ALBOTORGET 5, 446 40 Skepplanda
Phone: 0303-33 81 10
City: Skepplanda
Zip Code: 446 40


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Tempo music, Tempo APP, Tempo brand, Tempo Taschentücher, Tempo fitness, Tempo Move, Tempo BPM, TEMPO Chemical
Reviews
Guld att ha här ute på landet men tyvärr börjar man undvika att handla där pga det tråkiga bemötande av personalen som arbetar där... Det finns 2 kvinnor och en yngre kille där som är 5/5 men deras andra personal... Dom drar ner betyget rejält. Man känner sig ovälkommen som kund av dessa. För deras överlevnad skull så skulle chefen deras skicka dom på service och charmkurs...
Dyrt men bra service och *tillräckligt* många produkter.
Inga konstigheter, trevlig personal och bra utbud! Liiite dyrt därav 4 stjärnor istället för 5. Men det är ju så i mindre butiker, annars går det ju inte runt. Så en jättefin liten butik med mycket snacks o dricka. Vanliga matvaror också bra utbud på och jag som älskar monster går gärna hit för det finns alltid smakerna jag vill ha!
Riktig bra och smidig affär om man bor i skepplanda. den ända jag har att klaga över är att varorna var lite överprisade i min åsikt.
Först frågade vi vad melonerna kostade. Kvinnan i kassan sa: vet inte, kanske står i bladet. Sedan kom vi till posten där vi skulle hämta paket från Schenker. Då står det att det bara är öppet till 20.00. Vi påpekade det till den ohjälpvilliga kassörskan. Sa till henne att i sms-averseringarna står det 09.00-21.00 Då pekar hon bara på sin skyllt. Tempo Ni får skärpa er med servicen. Många bor långt bort på landet. Om ni nu ändrar posttid så borde ni ha en övergång. Finns människor som får medicin via paket. Nu kommer vi välja Ica/cirkel c i Älvängen så mycket det går
Dyrt och otrevlig personal som inte vet vad ett bra kundbemötande är. Åk till Älvängen istället, värt varenda sekund och krona.
Dom har paket utlämnande där
Sam är lömsk och halvkass! Resten av personalen är bra och driver en trevlig liten butik
Fick en fraktsedel via mejl. Ingen skrivare, vad gör man? Ringde Skepplanda Tempo och kollade om de kunde hjälpa. Inga problem. Även om utskrift av fraktsedel ingår i jobbet uppskattade jag det mycket. Tack för servicen Samir!
Förvånansvärt bra liten butik, några i personalen som lätt förtjänar 5/5 med suverän service och fantastiskt bemötande
Comment on this business

to add Tempo map to your website;