facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tempo Segeltorp/Fellenius Hörna

About

Mysig liten bybutik som har det mesta man kan tänkas behöva!

Address: Orrvägen 2, 14172 Segeltorp, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08883830
City: Segeltorp
Zip Code: 14172


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Tempo sverige
Similar places near
AUTODUDE.SE AUTODUDE.SE 1 km Gillar utbudet, designen är inte det vanliga och det kan ses som bra eller mindre bra...
Kandyz Kandyz 2 km + Enormt utbud på godis, färskt och fräscht! + Flera sorter som inte andra handlare h...
Matt-tema Kungens Kurva Matt-tema Kungens Kurva 2 km Stort sortiment, måttbeställning, trevlig personal, parkering mittemot.
Repixo Repixo 2 km Företaget Repixo föddes ur idén att erbjuda samlare av fartygsmemorabilia kvalitativa...
Dollar store-Kungens Kurva Dollar store-Kungens Kurva 2 km Jätterolig butik med priserna var det som att gå på ett billigt varuhus i Thailand. H...
Reviews
Fräsch butik med bra utbud för att vara en närbutik. Väldigt trevlig personal som gör det lilla extra som att packa kassen åt en vid kassan.
Bra närbutik med trevlig personal.
Mycket trevlig och fräsch butik. Trevlig personal som alltid hälsar och de försöker verkligen ha en så hög nivå på sortimentet som det går. Ordning och reda på pakethanteringen för Postnord, det kan man inte säga om alla deras konkurrenter. Vilket lyft jämfört med föregångarna från Handlarn!
Alltid trevlig personal och stort plus att man kan hämta ut paket. Lite dyrt men jag förstår att det kostar extra eftersom det är stor konkurrens. Önskar tydligare skyltar i butiken ang. Specifika tillfälliga erbjudanden. Som sagt personalen är alltid glada vilket väger upp mkt!
Oerhört otrevlig personal som arbetade där, en pakistanier som står vid disken där posten hämtas ut. Fanns en svensk som jobbade där som var hur trevlig och service minded som helst. Jag var där tidigare och hämtade ut skor första gången där min syster köpt en födelsedagspresent till mig, inga konstigheter då jag hade dels fotto på systerns körkort fram o baksida + att jag hade fotto på pass + att jag hade qr koden och inlogg till postnord + mitt egna körkort + att paketet innehöll mitt namn på mottagare + att mitt namn syntes på qr koden så allt var grönt. Andra gången däremot så ville denne pakistanier bara tjafsa och vägrade lämna ut mitt paket som vi var tvungna att byta ut just för att skorna vart för små. Han påpekar att systern behöver identifiera sig via mobilt bank id via postnords hemsida el app, så jag tog fram denna och ville ha en förklaring på hur vi skulle göra för ingenstans gick det att knappa på för att ta fram identifieringen och han kunde knappt ordentlig svenska för att ens visa hur man gjorde trots att jag bad om hjälp med detta och var inloggad, 3ggr fick jag stå i kö och vart nekad alla 3ggr, utöver det så visade jag qr koden med mitt namn på och förklarade att mitt namn bör synas även på paketet då min syster skrivit in det för leverans. Även under qr koden står det att bägge kunder ska identifiera sig där Min syster bor i malmö och därav uppvisas en bild på alla id handlingar som hon har. Näääee fortfarande så vill han att man ändrar namn på paketet vid leverans som enbart sköts via avsändaren. Sämsta servicen någonsin och förlåt även jag är inte 100% svensk men den där blatten förtjänar inte att jobba där, har själv jobbat med strikta regler och service i 18 år och har aldrig varit med om något liknande. Pinsamt, utöver det så höjer han rösten till en för bekräftelse av att jag behöver lämna platsen, kan säga att mycket hade hänt om han var en vanlig människa som betett sig så ute men iu med att han var i tjänst så ville jag verkligen inte nedvärdera denne.
Bra utbud i sin litenhet. Alla i personalen har varit mycket hjälpsamma och trevliga utöver normalgraden för servicepersonal dom gångerna jag varit där.
Så himla fräscht, trevlig personal, har en hel del lokala råvaror med mjölk, älg-kött och annat, har kanske inte så stort utbud som dom stora jättarna men vad gör det.
Liten, liten butik då sortimentet är därefter. Har paketutlämning men det vore bra om man handlar lite också annars kan butiken kanske försvinna och då har vi ingen paketutlämning i Segeltorp.
Saknar varor med mindre socker och att de ändrar platser på varorna
Bra m avhämtningsservice. Stor förbättring mot för några år sen. Bra läge
Comment on this business

to add Tempo Segeltorp/Fellenius Hörna map to your website;