facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tenabadet

Address: Skogsskiftet 280, 744 96 Vittinge
City: Vittinge
Zip Code: 744 96


Similar places near
Foundation Drilling Sweden AB Foundation Drilling Sweden AB 2 km Vi utför allt inom borrning och pålning.
Björkens Träd & Mark Björkens Träd & Mark 3 km Den nya generationens inovativa trädfällning med tillhörande service av bortforsling ...
Vittinge Kyrka Vittinge Kyrka 5 km På tok för liten... hälften av de som sitter i kyrkan ser inte vem eller vad som står...
Silverstadens miljöteknik Silverstadens miljöteknik 7 km Företaget startades Hösten 2015 och drivs av mig själv. Företaget bedriver bland anna...
Reviews
Bra badplats. Varmt i vattnet idag ca 20 grader.
Minus för att det bara var en toa och den var överfull. Fin strand, lagom långgrunt. Edit: Vid ett senare besök är det även byggt en ny toalett som också är tillgänglighetsanpassad. Perfekt!
Fin badplats med gott om utrymme och bra parkeringsmöjligheter. Ombytesrum med sedvanliga obsena texter skrivna på väggarna. Gräsmatta fram till vattnet och det finns badbrygga samt sandhög för barnen att leka i. Det finns möjlighet att parkera husbil diskret över natten om man vill sova över.
Badstrand med sand och brygga med flotte som man kan dyka ifrån finns även omklädningsrum samt torrdass
Det är ett litet familjebadställe där man kan ta sig ett dopp. De har lagt sand över leran på sjöbottnen och den känns lite gungigt att gå på. Det finns en brygga och det är relativt långgrunt. Barnen kan leka i sanden på stranden eller gunga på gräsplanen där man kan ligga o sola eller ha en picknick. Omklädesrum, en kalldusch utanför och en toalett finns.
Mysig badplats med brygga och en flytbrygga lite längre ut. Besökte med husbilen för en natt och hade ett nice morgondopp innan avfärd. Bra med toaletter på området. Huset på väg in är lite creepy och hade ställt ut lådor med sand som blockerade vägen både när vi åkte in och ut. Kändes inte ofarligt. Ta det lugnt på den vägen!
Badplats i fint läge. Bra med både flytbrygga och gångbrygga.
Härligt bad ställe
Trist att det inte är iordninggjort inför badsäsongen. Långt oklippt gräs och ligger en sandhög vid vattnet som ska planeras ut.
Lugn miljö. Bra med plats för att solbada och bra för småbarnsföräldrar att ta med barnen och bada.
Comment on this business

to add Tenabadet map to your website;