facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tentarp AB

Tentarp AB

About

Tentarp AB tillverkar och säljer pvc-täckningar till företag och privatpersoner.
Vi är också återförsäljare för LP-tent i Sverige.

Story

Tentarp AB startades 2010 av Mikael & Viktoria Ljung under namnet Tältsport AB. Vi är återförsäljare för LP-tent i Sverige.

När vi nu utökar verksamheten med pvc-täckningar byter vi namn till Tentarp AB. Mikael har tidigare jobbat med pvc-täckningar i 20 år och brinner för att hitta de bästa lösningarna för kunden.

PÅ vår nya hemsida tentarp.se kan du bl.a. handla presenningar och balkongskydd av högsta kvalitet direkt i vår webshop. Med Klarna som betalningslösning kan du välja att dela upp betalningen.

Lp-tents produkter har en egen hemsida & webshop: www.lptent.se. Vill du få senaste nytt på facebook angående tälten så är det bara att söka på LPtent sverige & gilla vår facebooksida där.



"Vi är ett familjeföretag som ligger i Rollsbo/Kungälv ca 15 min med bil från Göteborg.Som kund hos oss får du personlig service, fast pris och en produkt av hög kvalitet. I verkstaden tillverkar vi olika sorters täckningar som t.ex. balkongskydd, poolskydd, lastbilskapell, pvc-draperier mm. För båtägare erbjuder vi nytillverkning av presenningar och formsydda vintertäckningar, reparation och ändring av presenningar samt tvätt och reparation av båtkapell. Tentarp är sedan starten 2010 också återförsäljare för LP-tent i Sverige. Välkommen in till oss för att diskutera ditt behov, vi har över 30 års erfarenhet i yrket !"
Address: Bultgatan 13B, 44240 Kungälv
Phone: 031-380 11 00
City: Kungälv
Zip Code: 44240


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Insynsskydd balkong
Similar places near
Reflectil Sverige Reflectil Sverige 99 meter Vi är en av Sveriges tillförlitligaste leverantör och producent av lättare varsel- o...
Adcoat AB Adcoat AB 418 meter SW Advanced Coating AB
Lidén Weighing AB Lidén Weighing AB 861 meter Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och...
Bilfinger Industrial Services Sweden AB Bilfinger Industrial Services Sweden AB 908 meter Bra personal.
Pretec Sverige Pretec Sverige 1 km Proffsigt företag med kvalitétsprodukter
Tapflo Group, manufacturer of industrial AODD pumps Tapflo Group, manufacturer of industrial AOD... 3 km Leading manufacturer of industrial Air Operated Double Diaphragm Pumps, Centrifugal p...
Comment on this business

to add Tentarp AB map to your website;