facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tepa Charles

Tepa Charles

About

Tepa's Atelje & Butik

Story

Välkommen!

I tjugo år har jag haft möjlighet att tillbringa stor del av min tid i två av de vackraste slotten i Sörmland. Södertuna Slott var min arbetsplats under tio år och de senaste tolv åren på den natursköna Yxtaholms Slott. Mina viktigaste uppgifter har varit att utveckla dessa pärlor att bli platser att gästas, där man njuter av god mat och i allmänhet ges en härlig upplevelse.
Senaste tre åren har jag haft speciella uppdrag, mest bröllopsfirande och stora kalas. Det har varit fantastiskt med alla dessa lyckliga, stiliga brudpar. Allt skall fungera från morgon till natten, alla blommor skall komma till rätta och alla detaljer skall stämma. Det har varit mycket arbete men väldigt roligt.
Efter många års samarbete med Yxtaholms Slott, har jag nu tagit ett beslut.

Jag avslutar mina uppdrag där för att fortsätta i min egen regi!
/Tepa Charles

Måleri

I mitt måleri söker jag alltid efter det vackra i tillvaron. Vacker natur, förtrollande trädgårdar alla fantastiska blommor både i arrangemang och i sin naturliga tillvaro ger mig inspiration som skapar kreativitet. Jag målar gärna vackra vyer från Åland med fiskehamnar och havet samt Italien, vinfält och små pittoreska byar.
Förutom Georgia O´Keefee är Monet, Chagall, Zorn, Helene Schjerfbeck några av mina favoritkonstnärer.
Tepa´s ting
Under åren har jag haft förmånen att lära känna spännande och mycket kunniga leverantörer från både Sverige och utlandet. Försäljning av diverse ting sker i shoppen. Frejas Boning är min huvudleverantör.

Bröllop & Blomster

De senaste fem åren har jag arrangerat kalas på Yxtaholms Slott. Min uppgift har under många år varit att utveckla , förfina och hitta nya perspektiv. Det har varit utmanande, lärorikt och roligt!
Jag har haft nöjet att vara smakråd och hjälpa till att få rätt atmosfär i många bröllop och fester. Vackra matsalar har blivit ännu vackrare, brudparen ännu mer romantiska och stiliga med hjälp av mina blomsterarrangemang.
Samarbete med Patrik i Malmköpings Blomsterhandel har gett mig mer kunskap om blommor samt teknik om arrangemangen.
Bilder och referenser finns.
Jag har genomfört en kurs i binderi och en god kännedom om blommor.

Address: Landsvägen 31, 642 60 Malmköping
Phone: +46702406296
City: Malmköping
Zip Code: 642 60


Similar places near
Malmköpings Blomsterhandel Malmköpings Blomsterhandel 34 meter Snällaste kvinnan. Välkomnande och varm. Fick jättebra hjälp fast jag bara köpte en l...
Systrarna Carlsson i Malmköping AB Systrarna Carlsson i Malmköping AB 57 meter Bra hjälp kommer att handla igen
Hemtrefnad Malmköping Hemtrefnad Malmköping 316 meter Välkommen till Hemtrefnad! Hos oss hittar du vackra föremål från då och nu! Vi sälje...
Comment on this business

to add Tepa Charles map to your website;