facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Återbruk Weda

Återbruk Weda

About

Återbruket i Weda är en del av Södertälje kommuns verksamhet för arbetsträning och praktikplatser för långtidsarbetslösa.

Address: Wedavägen 3c, 15242 Södertälje
Phone: 08 52302900
City: Södertälje
Zip Code: 15242


Reviews
Nu: Köpte idag en cykelpump som var prismärkt med 50:-. - Kommer hem kollar i katalogen ....44:90 hos Biltema och då är den ny. Men hör här - de ska ev. upphöra med verksamheten och säljer ut allt med 75 % rabatt. Då: Man går in med lugn attityd men har blivit attackerad av en ur personalen både jag själv och en annan kund. Obehagligt och jobbigt. Så se upp! Det är folk med problem som jobbar där. Hade en fråga om en vara, personen kunde inte svenska och visste inte vad cykeldäck var. Blev lovad att chefen skulle komma om 10 min. Ingen kom och var tvungen att fråga en annan anställd som tyvärr hade fruktansvärt äcklig andedräkt. Chefen kom aldrig. De hade gått och satt sig och var uppenbarligen inte intresserad av att sälja.
Det står att det är öppet på söndagar, men när man kom dit så står det tidsbokning, och ingen svarar... på den missen, kostade dom en affär på 260tusen kr.
Bra prylar/ kläder, tyvärr har nån på komunen sagt upp lokalen o de har ingen ny att flytta till, då måste de lägga ner. Idioti! !!!
Man hittar alltid något man bara måste köpa. Har schyssta skor och väskor. Hela och rena kläder till bra priser.
Bra prisnivå på det jag hann titta på, hade bara ca 20 min på mig innan de stängde. Bara kontantbetalning när jag var där.
Bra ordning lätt att hitta olika saker. Tyvärr väldigt urplockat när jag var där.
Mycket smått & gott, oftast till väldigt bra priser!
Bra second hand men öppettider är inte bra
Bra och billigt loppis med ordning och reda.
Riktigt bra ställe men udda personal
Comment on this business

to add Återbruk Weda map to your website;