facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Återbruket Ekerö

Återbruket Ekerö

About

Återbruket är stället där du hittar allt möjligt och omöjligt. Vi har allt från antikviteter till gräsklippare!

Address: Tuna gård kumlavägen 2, Skå, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0707501611
City: Skå



related searches: Ekerö kommun, Återvinningscentral öppettider, Återvinningscentral Stockholm, Återvinningscentral Uppsala, Återvinningsstation, Återvinningscentral Bromma
Similar places near
Isabellas Blommor Interflora Svanhagen-Ekerö Isabellas Blommor Interflora Svanhagen-Ekerö... 1 km Trevlig personal..så bra bemötande och fina förslag på buketter..mycket nöjd.. Finns ...
Reviews
Trångt, dåliga öppettider och alldeles för litet. Skulle behövas en till på öarna, eller dubbla storleken och öppettiderna.
Trevlig personal och bra ordning, men med de nya reglerna som innebär att hantverkare som kommer med skräp ska betala en avgift har det åter börjat tippas skräp runt om i naturen på ekerö. Dåligt beslut av kommunen, sparar på pengar men skadar miljön.
Luktade illa och var ganska rörigt...men vad annat kan man förvänta sig?
Tyvärr dåliga öppettider och kaosartat logistik.
Lite väl struligt, några av dom som är där har inte fattat att körfältet i mitten ska vara fritt. Man parkerar antingen till Höger eller Vänster.
Bra återvinningsstation med tydliga skyltar, trevlig personal och gott om plats när jag kommer på vardagseftermiddagar. Generöst kvällsöppet. Kan dock förstå de som behöver öppet tidigare någon vardag. Återbruket är en container med möjligheter, där finns allt från fulsaker till fynd. Böcker som man aldrig hade läst annars t ex. Tips för smidigare tippning; beställ hem karta med beskrivning av olika stationer från Ekerö Kommun och sortera rätt hemma.
Dåliga öppettider. Trångt. Otydliga fraktioner. Jämfört med Östersund eller Härnösand är detta riktigt dåligt.
Alltid suveränt att ha den tillgången. Skulle bara önska att man hade öppet en fm u veckan. Annars
Bra att den finns men den är för liten o trångt. Idag tyvärr även återvinning o klädinsamling stängt!!? Vid tidningscontainern proppfull o utanför. Tråkigt. Det behövs en tipp till på ekerösidan.
Vet inte vad han med tatueringar och örhängen har för problem...otrevlig,stänger återbrukets container en kvart innan stängning ,nästan jagar iväg folk när klockan närmar sig stängning ...förbannat tråkigt
Comment on this business

Directions to Återbruket Ekerö with public transportation


Tuna 20 meters
315
Skå kyrka 140 meters
315
318

to add Återbruket Ekerö map to your website;