facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tereteknik Sverige, bilstereo specialister

Tereteknik Sverige, bilstereo specialister

About

Kvalitet, funktion och service.
Med snabb leverans, bästa erfarenhet om bilstereo.
Vi erbjuder hög kvalitet produkter till ett bra pris.
Vi kan montera allt vi säljer.

Story

Bilstereo multimedia specialister, vi kan montera allt vi säljer.



"Tereteknik offers you high quality aftermarket Android Head units, Apple Carplay Backup Cameras, Front Cameras, etc For All the cars. We also provide high quality installation services with One Year of Warranty on installation as well as on products."
Address: Malmvägen 18D, 191 60 Sollentuna
Phone: +46 812093394
City: Sollentuna
Zip Code: 191 60


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 18:00


related searches: https tereteknik se volkswagen vw bilstereo gps, android stereo ford kuga
Similar places near
Tereteknik Norge Tereteknik Norge 0 meter Fantastisk hjälp när jag besökte företaget, skulle gärna rekommendera denna företag o...
xpressreparation.se xpressreparation.se 807 meter Snabba och enkla att ha att göra med, har bara använt butiken i Sollentuna.
Reviews
Låt dig inte avskräckas av den pyttelilla mottagningen eller den tystlåtna mottagaren - denna lilla firma ger utmärkt service. Jag köpte senaste 12" skärmen med Android 10 och kompletterade min X3 F25 med backkamera som Tereteknik installerade. Hela installationen tog ca 3 timmar sedan var allt klart! De ger utmärkt support över mail - en fråga besvaras snabbt! Min backkamera slutade fungera efter 11 månader - jag kontaktade Tereteknik och fick komma över när det passade mig för felsökning. Jag ringde 10:30 och frågade om jag kunde få komma samma dag vilket gick bra. 20 minuter efter jag lämnade bilen ringde dom och sa att den var klar. Fick ny kamera installerad utan krusiduller bara ta med kvitto så gäller garantin! Så fort jag behöver något till mina BMWs kollar jag alltid först med Tereteknik. Jag önskar jag var lika proffsig och kunnig som Tereteknik i Sollentuna!
Fantastisk hjälp när jag besökte företaget, skulle gärna rekommendera denna företag och det är super schyssta fick hjälp för min Android radio. Service på högsta nivå. 10/10
Trevliga och kunniga killar som verkligen vet vad de gör, fixade en Apple carplay i min bil och den kom ut jättefin. Skulle verkligen rekommendera TereTeknik.
Jag har en Benz S350 från 2013, de satte en ny instrumentpanel på mig. Jag är väldigt glad och nöjd
Underbart jobb de gör skulle gärna rekommenderar denna företag. Skulle ge 9/10
Köpte en stereo till Toyota Auris Corolla utanför EU. En väldigt stabil och prisvärd produkt. Eftersom det fanns i lager skickades det omgående och jag kunde hämta ut & installera själv. Går ej att använda Toyotas orginal-mikrofon som är installerad uppe vid takbelysningen. Dock ingår en telefon tillsammans med stereon som fungerar helt OK. Har inte hört några klagomål att det hörs dåligt förutsatt att du installerar den någorlunda välplacerat. Rekommenderar starkt Tereteknik och stereo S160 för Toyota Auris 2007-2012.
Fantastisk hjälp när jag besökte företaget, för att få hjälp med min Android radio. Service på högsta nivå.
Har köpt android stereo till min Caddy 2018 hos Tereteknik. På lördag fick jag gratis hjälp med antenn. Nu kan jag lyssna på radio igen utan brus ! Jag rekommenderar Tereteknik. Mvh Adam
Tack för den bästa Services
Trevligt bemötande. Blev visad en produkt som han skulle passa mig samt att det inte var komplicerat å ansluta allting. Fick även en genomgång på alla medföljande kablar som finns och hur man ska koppla dessa. Och skulle jag känna för det så kan jag koppla till en backkamera på den i framtiden. Visst den är inte billig. Men med tanke på vad jag kan göra med den så känns det som att det är värt priset. Har nu haft en av deras radio i ca 2 veckor. Å fick ett problem med att efter bakgrundsbild ändring så försvan alla appar i displayen. Svängde förbi å fick ddt åtgärdat innom 10 min. Å funkar nu utan problem igen. Uppgraderade åckså så att jag installerade backkamera på bilen. Väldigt enkel installation. Det svåraste var kabeldragningen. Men koppling var bara plug n play. Radion behövde bara boka in att det finns kamera å allting funkar utan problem. Allmän användning av radion är så pass enkel så fort man har vant sig så att det är änklare å använda radion än mobilen.
Comment on this business

to add Tereteknik Sverige, bilstereo specialister map to your website;