facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Termofönster Sverige AB

Termofönster Sverige AB

About

Underhållsfria energieffektiva fönster och dörrar i pvc och aluminium.

Story

Termofönster säljer underhållsfria (pvc/ aluminium) fönster, dörrar, skjutdörrar, vikdörrar och isolerglas av hög tysk kvalitet.
Vi erbjuder många modeller och typer, vi klarar leverera bra fönster oavsett er byggbudget.
Normal till Passivhus-standard

Låga priser - Snabba leveranser hela Sverige - Delbetala räntefritt.

Se hemsidan www.termofönster.se



"Termofönster Sverige AB arbetar och har ett nära samarbete med dussintalet underleverantörer/tillverkare av fönster, dörrar pvc/komposit, aluminium och isolerglas ute i Europa Sverige, Tyskland, Polen, Belgien, Estland, Lettland, Litauen, detta för att säkerställa hög leveransförmåga och hålla priserna på en låg och mycket konkurrenskraftig nivå utan att tumma på kvalitet.Med hård styrning och kontroll på egna driftskostnader samt ett nära samarbete med dessa noga utvalda underleverantörer som också arbetar med strikt kostnadskontroll i produktion, låga kostnader för transporter och att sätta slutkunden i fokus så kan vi leverera högklassiga produkter till mycket konkurrenskraftiga priser."
Address: Sjövägen 8, 74632 Bålsta, Sweden
Phone: 073-0691533
City: Bålsta
Zip Code: 74632


Similar places near
VVS Montage I Bålsta AB VVS Montage I Bålsta AB 127 meter VVS Montage I Bålsta AB Är ett installationsföretag som tar sitt ansvar. Våra störs...
BCE gruppen BCE gruppen 1 km BCE gruppen AB. Tjänster: *Målning *Tak och fasad tvätter *Klotter sanering *Träd...
VR Bygg & Dekorsten VR Bygg & Dekorsten 1 km VR Bygg&Dekorsten är ett mindre företaget med 3anställda.Vi installerar ljudabsorbera...
746 Entreprenad 746 Entreprenad 3 km Lokalt bygg-fastighetsföretag som bygger både stora och små projekt.
Combimix Sverige Combimix Sverige 4 km Grymt bra service, trevliga framförallt de följer hela projektet vilket leder till fu...
Combimix Bålsta Combimix Bålsta 4 km Grymt bra service, trevliga framförallt de följer hela projektet vilket leder till fu...
Reviews
Anlitade Termofönster för köp och installation gällande att byta ut ett antal gamla fönsterkassetter. Bara gott att säga - bra pris, superb service med snabba och bra svar på frågor, snabb leverans och smidigt och professionellt utfört arbete. Fått fel mått på en ruta, men de hanterades på bästa sätt med att ny ruta snabbt beställdes och byte utfördes trots i semesterperiod. Kommer helt klart anlita Termofönster igen nästa gång jag ska byta fönster.
Vi beställde en 4delad terrassdörr som är 6x2 meter. Alltså galet stor, men detta var inget problem för Termofönsters installations-team. Snabba, noggranna och städade upp allt skräp, samt all förpackning, pallar etc. Kan varmt rekommedera dem!!
Vi har köpt Nordic Design Plus fönster/dörrar från Termofönster till vårat nya gästhus. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dessa fönster/ altandörrar.
Pratade med ägaren. Mycket trevligt bemötande och bra information. Upplevde honom som trevlig, ärlig och omtänksam. Vi kommer köpa en skjutdörr för uteplats från dem som fanns i utställningen av returnerade varor. Rekomenderas om du vill ha bra kvalité. Eller vill ha kvalité till bra pris och är villig att se om rätt pryl finns på plats bland returnerade produkter.
Mycket nöjd med glas, montering och service, monterat och klart!
Termofönster har varit måna om att jag skulle få en bra kombination av olika fönster. Att alla fönster kunde få samma färg som vi hade tidigare på husets fönster var viktigt för oss. Bra service överlag.
Köpte 3 set med skjutdörrar i aluminium samt entrédörr och två stora vippfönster till poolhus och förråd. Bra service rakt igenom och snygga prisvärda produkter.
Köpte skjutdörr från polen i mitt fall i aluminium. Mycket bra leverans, och bra kvaltet på produkten. Riktigt bra isolerglas på 0,7 som höll vad det lovade.
Comment on this business

to add Termofönster Sverige AB map to your website;