facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tertzia AB

Tertzia AB

About

Tertzia är en utmanare i den grafiska branschen. Med fokus på tryck och produktion av butiksreklam och utomhusreklam på den Skandinaviska marknaden.

Story

Tertzia - alltid den senaste versionen av perfekt

Vilka är vi?

Tertzia är ett svenskt företag på den grafiska marknaden, med produktion på flera platser i Europa. Sedan Tertzia grundades 2006 har vi växt till en internationell organisation verksam i många länder. Det har gått fort – och det finns naturligtvis många anledningar till det.

Prisvärdhet

Du som väljer Tertzia som partner får inte bara ta del av innovation, mod och unik kunskap om tryck och exakt färgåtergivning. Tillsammans når vi resultat som skiljer sig markant ifrån det du tidigare känner till, och oftast till ett bättre pris än vad övriga branschen kan erbjuda. Detta tack vare vår internationella närvaro i kombination med svenskt kvalitetstänk.

Fokusområden och kunder

Tertzia’s domäner är alla former av tryckt material, samt grafisk design. Vi fokuserar på tryck och grafisk formgivning av kampanjer, butiksreklam och utomhusreklam. Våra kunder är butikskedjor, varumärken, reklam- och kommunikationsbyråer och förlag. Ett urval av kunder som gillar vårt koncept är Systembolaget, IKEA, Stadium, Smarteyes, Forsman & Bodenfors, Twentieth Century Fox, mfl. Gemensamt för alla våra kunder är att de ställer höga krav på resultat, snabbhet och flexibilitet i kombination med marknadens bästa pris samt att de ständigt utmanar oss att bli ännu bättre.

Utmaningen

Tertzia är och kommer alltid att vara en utmanare på den grafiska marknaden. Vi ligger redan steget före, men vi nöjer oss inte med det. Istället flyttar vi ständigt fram gränsen för vad som får lov att kallas för perfekt resultat. Kort sagt; Hos oss får du alltid den senaste versionen av perfekt! Häng med oss in i framtiden. Den är nämligen redan här!



"Handla 24/7 i våra webshopar snyggpajobbet se och reklamsaker se. Bra och hållbara arbetskläder till hotell - kontor - serviceyrken - vård - spa och salong, vi erbjuder många storlekar till herr och dam. Från kända varumärken som t.ex. Tailor, Texstar, TeeJays, J.Harvest & Frost, Neutral och Smila Workwear. Behöver ni hjälp med att ta fram ett koncept, så kontakta oss gärna. För dig som behöver användbara och uppskattade reklamsaker så erbjuder vi ett flertal produkter. Tygkassar i olika material och storlekar, Kampanjknappar, Namnskyltar, Pennor, Reflexer, Vatten & Sportflaskor och många små giveaways. Vi märker produkterna med din logo och budskap. Sedan 1990 erbjuder vi lagervaror eller special tillverkade produkter direkt från fabrik."
Address:
Phone: +46 (0)320 207000
City: Fritsla



related searches: Tertzia ab website
Similar places near
Milåsa Islandshästar Milåsa Islandshästar 564 meter Härlig ritt i fina miljöer. Lugna, fina hästar och trevlig ledare. Go fika vid fin sj...
Hagmans Hagmans 767 meter Har i många år använt Landora och Hagmans färger som Hagmans Nordic AB är leverantör ...
Gunnar Winter & systrar Gunnar Winter & systrar 1 km Gunnar Winter & systrar är ett familjeägt grossistföretag inom hemtextilbranschen. Vi...
Trivselkort Nordic AB Trivselkort Nordic AB 2 km Snabb leverans, bra utbud på varor med jättefin kvalitet! Jag är mer än nöjd och jag ...
Comment on this business

to add Tertzia AB map to your website;