facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tesla

Address: Boplatsgatan 2, 213 76 Malmö
Phone: +46406450543
City: Malmö
Zip Code: 213 76



related searches: Tesla stock, Tesla Germany, Tesla Roadster, Tesla France, Tesla Cybertruck, Tesla Model X, Tesla Careers, Tesla car
Similar places near
Mitsubishi Center Mitsubishi Center 757 meter Underbar personal och hjälpsamma, bra service
Mercedes-Benz Malmö Mercedes-Benz Malmö 1 km Jag vill lyfta fram ett mycket proffsigt och positivt bemötande från er säljare Boris...
Swedbil Swedbil 6 km Precis som tidigare har nämnt, detta stället är bra för snabba utvändiga tvätt. Att b...
Reviews
Tesla i Malmö är så himla vänliga, service minded och glada. Om min bil är pajj så blir jag glad av att lämna in den här. Det låter konstigt men de behandlar en verkligen väl. Jag får alltid lånebil med kort varsel, de löser saker och om de gör fel ber de om ursäkt. Bilderna är från smyglanseringen av modell Y.
Finns egentligen bara en elbil att köpa i dagsläget och det är en tesla. Servicen är på topp här och bilarna är det bästa man kan få för det priset
Helt otroliga! Kan bara säga bra saker. Ställer upp med fixa min bil fort och även ger sjukligt rabatter samt vänliga kan inte mer än rekommendera alla hit. Tack för sist Verkligen!
Behövde information om en Tesla gällande underhåll och garantier. Hon som jobbade med detta var otroligt tillmötesgående och hjälpsam. Som det ska bara skulle man tycka men det är väldigt sällan på det viset. Positivt överraskad och supernöjd med besöket.
Bra service på första besöket. Fick en ny stol i min M3P som glappat å burit sig illa åt sen den va nästan ny. Tack för denna gång
Sjukt dåligt servicenivå när väl bilen är inköpt. Under all kritik och att komma i kontakt med verkstaden är svårare än att komma i kontakt med SJ. Sjukt låg servicenivå!
Att beställa en Tesla, kan ibland kännas som ett litet lotteri. Men som tur är, finns det helt makalös personal, exempelvis Almin på Tesla Malmö. 5 Stjärnor för bilen, 5 stjärnor för personalen!
Proffsig och service minded säljare som hjälpte oss finna en Tesla som passar oss.
Helt omöjligt att få besked på vad det är för fel på vår bil. Bara dog på motorvägen, bogserades till Malmö. Efter fem dagar har det fortfarande inte gått att få besked om vad som är fel med bilen. Kommer bara till ett call-center. Hör till saken att bilen var inne för åtgärd av 6 felmeddelanden för 2 v sedan, det besöket fick vi vänta två månader på. Inte varit besviken vid tidigare besök men nu är vi det.
Jag har ägt bilar av olika märken i över 40 år och varit på massor av service'ar genom åren. Den omtanke som visades mig idag på Tesla Malmö Boplatsgatan, när jag hade min 7 år gamla Tesla S på en uppgradering, var utan tvekan den bästa jag någonsin varit med om på en bilservice. De ordnade en arbetsplats under i stort sett hela dagen, bjöd på lunch, fika mm. Grymt! En stor eloge till professionell personal!
Comment on this business

Directions to Tesla with public transportation


Malmö Fredriksberg 90 meters
144
31

to add Tesla map to your website;