facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tettes mc-skola

Tettes mc-skola
"Ystad Trafikutbildning är trafikskolan som alltid strävar efter att erbjuda dig en helhetslösning för att du ska kunna ta ditt körkort på bästa sätt. Vi skräddarsyr en plan som är anpassad till dig och dina önskemål. På så sätt kan du på ett smidigt vis ta ditt B-körkort, MC-körkort, AM-körkort eller BE-körkort hos oss.Vi har en egen trafikbana för säker manövrering där vi erbjuder riskutbildning i Ystad.Ystad Trafikutbildning är en sammanslagning av de gamla varumärkena Tettes MC-skola och Ystad Trafikbana. Välkommen!"
Address: Norra Koboltgatan 9, 271 39 Ystad (commune)
Phone: 0411-16818
City: Ystad
Zip Code: 271 39


Similar places near
Ungdomsbrandkåren Ystad Ungdomsbrandkåren Ystad 672 meter Ungdomsbrandkåren Ystad är en ideell förening och har övning onsdagar och söndagar jä...
Evidensbaserad praktik - Utbildningar Evidensbaserad praktik - Utbildningar 1 km Evidensbaserad praktik innebär att den professionelle väger samman sin expertis med b...
FORUM YSTAD/ SFI FORUM YSTAD/ SFI 2 km Forum Ystad har ett brett utbud av utbildning och erbjuder dig god service, bred komp...
Skolappar.nu Skolappar.nu 2 km Appar för lärande - recenserade av lärare. Alltid utan kostnad. Alltid kopplat till l...
Ninajonasson utbildningar Ninajonasson utbildningar 2 km Utbildar framförallt hudterapeuter i hur den inre hälsan påverkar den yttre. Kost, nä...
St Herrestad Ridskola St Herrestad Ridskola 3 km Snälla hästar, litet och mysigt.
Acriplan AB Acriplan AB 5 km Läs mer om oss! www.facebook.com/Acriplan
Reviews
Välj en annan skola. Har köpt två och halv paket för mer än 20 k trots att jag tränade privat också, Sedan avbokade de min uppkörning dagen innan på grund av orimliga anledningar. { fick inget tillbaka för min uppkörning kostnad } .
Really excellent teachers and facilities. My Swedish speaking isn't good enough to participate in the course but they made a great effort to communicate the topics and group exercises in English when needed - I really appreciated that! Översatt av Google Verkligen utmärkta lärare och faciliteter. Mitt svenska tal är inte tillräckligt bra för att delta i kursen men de gjorde en stor insats för att kommunicera ämnena och gruppövningarna på engelska när det behövdes - det uppskattade jag verkligen!
Highly recommend to anyone looking for an excellent driving school in Ystad. The instructors are friendly, supportive and knowledgeable. Översatt av Google Rekommenderar varmt till alla som letar efter en utmärkt körskola i Ystad. Instruktörerna är vänliga, stödjande och kunniga.
Perfekta skolan för dig som vill ta MC kort. Bra service och bästa personalen. Att skolan dessutom ligger precis intill övningsbanan kan ju inte bli mycket bättre! Startar tidigt på säsongen för dig som vill komma igång i mars isf maj-juni och bättra på chanserna för att få körkortet tidigt under säsongen. De kör med Yamaha MT-1 för A1, Kawasaki Z650 för A och A2 och sen fanns det någon Honda också.
Suverän och närvarande lärare/support som är måna om att tillgodose behovet som efterfrågas, uppmuntrar och lär ut, informativt. Fina lokaler, enkelt att hitta dit. Direkt tillgång till elevcentralen vid inskrivning. Informerar via flera kanaler.
Mycket bra och tillmötesgående trafiklärare
De är helt underbara här! Hjälpsamma och duktiga!
Trevlig bemötande å allt Tyvärr inte många fria tider
Comment on this business

to add Tettes mc-skola map to your website;