facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Texas Longhorn

Texas Longhorn

About

Texas Longhorn är en restaurangkedja i Sverige som serverar grillade maträtter med rötterna i Texas, USA. Välkomna!

Story

Texas Longhorn är en franchisekedja som funnits sedan 1994 och har idag restauranger från Malmö till Skellefteå, och nu öppnar nästa i Haninge Centrum.
Hos oss är kolgrillen i fokus. Vi serverar kött av högsta kvalitet med de mest aptitliga tillbehör du kan tänka dig. Allt med en rejäl skopa inspiration från Texas. Vi tror på enkelhet där köttet står i fokus detta oavsett om du föredrar biff, entrecote,eller något gott att dricka så är vi säkra på att ingen kommer gå missnöjd från oss.



"Texas Longhorn är en restaurangkedja i Sverige som serverar grillade maträtter med rötterna i Texas, USA. Välkomna!"
Address: Vikingavägen 9, 136 46 Handen
Phone: 08-7776810
City: Handen
Zip Code: 136 46



related searches:
Reviews
Lite besviken. Kötträtterna nästan torra. Men kalven var okej. Väldigt snålt med extras vid sidan av köttet, de glömde vår majs. Sittplatserna ok, Servicen acceptabel. Men med denna prisklass kan man förvänta sig lite mer av kött upplevelsen. Sämre än andra Texas Longhorn jag har testat.
Ryggbiff med pommes och restaurangens bearnaise, Mac n cheese och en kycklingburgare. Köttet var den svagaste delen tyvärr, väldigt bra tillagat, perfekt medium rare, men i princip smaklöst. Salt och peppar hade hjälp. Pommes var spröda och goda, perfekta. Kycklingburgare var frasig utanpå och saftig på insidan, riktigt bra. Mac n Cheese var det bästa som serverades till min förvåning, är normalt ingen älskare av rätten men det var en bra blandning av ost och knapriga makaroner.
Riktigt god dip och smak på burgaren, men köttet kändes lite torrt och tråkigt. Priset en aning högtMat: 4/5
En trevlig kväll på TL. Bäst var nog fördrinken, en god specialmargherita med lite jalapeñohetta i. Köttet var tyvärr överstekt jämfört med min beställning.
Utomordentligt god mat för den riktigt hungrige. Lammfilé som rekommenderas starkt tillsammans med vitlökssmör. Duktiga kockar som verkligen kan hantera finare köttbitar. Dessutom trevlig och fräsch lokal med trevliga servitörer. Den lyxigaste restaurangen i Handen om man vill äta fint i amerikansk anda.
Sjukt dålig service på Longhorn Haninge. Fick maten efter en timme och fläskköttet var torrt och nötköttet senigt. De erbjöd efterrätt när vi påtalade att vi väntat på maten i en timme. Andra runt om oss uppmärksammade även detta eftersom de sett oss sitta där innan de kom. Sen vågade personalen knappt komma fram förren vi bad om notan. Ingen som gjorde en enda tillstymmelse att komma med efterrätten som dom lovat oss. Och eftersom vi inte ville bli på prackade en efterrätt så fick vi betala fullt pris när notan kom. Tre tjejer i serveringen som står och dividerar om notan i 5 minuter innan vi får den. Avslutade med -vi gör så gott vi kan faktiskt. Haha nej det gjorde ni just nu inte!
Acceptabel upplevelse på Longhorn Smaklös Mac n cheese med mjölig eftersmak Entrecoten har en sur eftersmak och gissar på att jag fick en av dem sista bitarna som inte såldes i torsdags och har legat och väntat i kylen sen dess. Allt detta för dryga 500kr per person, ni får rösta med fötterna
Bra mat och fantastisk personal! Rekomenederar!
Jätte gott mat det blev lite för små till priset
Fick först en bränd och torr köttbit men efter att ha påpekat detta fick jag en ny portion som smakade bra. Köttet blev rätt tillagat och var mör dock lite för mycket fett. Nöjd över andra tillagningen då kocken "skärpte till sig". Tack!
Comment on this business

to add Texas Longhorn map to your website;