facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai Basilika Restaurang

Thai Basilika Restaurang
Address: Östergatan 4 , Trelleborg 231 44, AB, SE
Phone: +46 410 121 30
City: Trelleborg
Zip Code: 231 44


Opening Hours

Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:30-22:00
Saturday: 11:30-22:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Thai basilika restaurang price, Thai basilika restaurang menu, Thai basilika restaurang reviews, Thai Basilika Restaurang meny, Thai basilika recept, Thai Restaurang Trelleborg, Thai Basilika Trelleborg, Thai Basilika Oskarström meny
Reviews
Tidig middag med läsk, 3 pers, 489kr. God vällagad mat. Specialorder perfekt. Mkt trevlig personal. Parkering på gatan utanför. Parkering: På gatan precis utanför.
Var bara på genomresa i Trelleborg och hamnade som en ren händelse på Thai Basilika. Superställe verkligen! God mat, bra service och rikliga portioner! Ser framemot nästa genomresa!
Mina förväntningar var rätt så låga då det sällan är bra med ny ägare och buffé ofta tenderar att smaka väldigt lite. O att jag gärna äter mer än jag borde När jag kom så var det inte så mycket folk i restaurangen men det kom fler under tiden jag åt. Maten fylldes snabbt på nu när här var folk i restaurangen. Min favorit blev räkorna som det var ordentligt sting i. Men även det övriga var riktigt bra idag. Seglar oväntat upp som en av de bästa bufféerna i stan.
Jätte trevlig personal och god mat.
Dåligt utbud saknade 3 eller 4 smårätter.Mat: 2/5
Dåligt resturang med dåligt service och dåligt bemötande av personalen , så lång tid tar det tills man få sin mat om man beställer det in i resturang eller online Då kommer man aldrig och köpa mat där från
Underbar mat denna gången med fantastisk personal Hit tar vi alla vänner som hälsar på Rekommenderas verkligen
Mycket god mat och bra service.
En mycket trevlig resturang. Man får alltid rejält med mat och vi blir väldigt nöjda varje gång i Trelleborg Mat: 5/5
Maten var god. De hade ändrat i menyn så saknade en del av den gamla menyn. De har höjt priserna ganska rejält. Men som sagt maten var god i alla fall.
Comment on this business

to add Thai Basilika Restaurang map to your website;