facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai Corner Lindome

Address: Gamla riksvägen 207 , Lindome 437 40, O, SE
Phone: +46 31 99 55 60
City: Lindome
Zip Code: 437 40


Opening Hours

Monday: 11:00-20:00
Tuesday: 11:00-20:00
Wednesday: 11:00-20:00
Thursday: 11:00-20:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 12:00-21:00
Sunday: 12:00-20:00


related searches: Thai corner lindome reviews, Thai corner lindome photos
Reviews
Update 30/8 2022 Tydligen var jag rejält missnöjd vid förra besöket under sportlovet i pandemins begynnelse 2020 när jag gav 2 stjärnor. Men eftersom det fanns en ledig P-plats på pendelparkeringen idag tänkte testa på nytt. Bortsett från den mörkbruna dystra lokalen så var det verkligen stor skillnad. Lunchpris fram till 14:30 är nu 115 vilket är prisvärt. Tack o lov att man skippat buffén, jag vet att flera asiatiska matställen insett att buffé har dålig lönsamhet om kundunderlaget har stora variationer och nu kunde jag beställa från hela menyn och få maten nytillredd. En soppa "Tom kha gai" hade en chilifrukt som styrka. Bad även att få litet extra koriander. Soppan kom snart på mitt bord. Se foto. Snyggt porslin liksom rena och bra bestick brukar öka aptiten och detta var riktigt bra. Ibland serveras dessa soppor i en rätt djup skål vilket enligt mig gör det mer svårätet, särskilt om soppskålen är fylld till ända upp till kanten . jag brukar ösa ner riset i soppan och det fungerade väldigt bra här. Det fanns en viss hetta som kom smygande men inte stark alls. Jag ändrar mina gamla 2 stjärnor till 5 stjärnor! 2020 i februari: Lunchbuffé tisdag: Har flera ggr varit utanför men inte hittat någon parkering, men igår så fanns det lediga p-platser antagligen tack vare sportlovet. 95:- för en dagens, nja - jag tycker inte detta var prisvärt. Ett fat med råkost var väldigt fräsch och det var vackert upplagt. Jag som gärna äter wokade grönsaker hade inte mycket att hämta här. De tre rätter som fanns var väldigt okryddade. Det fanns ris och nudlar samt kycklingklubbor och de små tråkiga vårrullarna . Det fanns inga skyltar som talade om vad de tre rätterna var, det fanns två såser också även dessa saknade upplysning om vad det var. Vad som fanns för att få litet fart på smaken var chiliflingor som jag inte hittade på egen hand, och skivade chilifrukter i någon lag. Chiliflingor tycker jag är svåra att få lagom mycket smak av. Jag tycker dessa skall vara med när rätten tillagas. Tyvärr - jag anser detta ställe ligger under snittet vad gäller maten men även lokalen.
Älskar så himla gött o alla där e bästMat: 5/5
Bra mat men har bara köpt take away så kan inget säga om atmosfären i restaurangen.Mat: 3/5
Har förbättrat maten och service, ökar betyget jämfört med tidigare inlägg.Mat: 4/5
God mat, bra smak och fräscha råvaror, stora portioner. Trevlig personal, uppmärksamma och glada. Stannar gärna här igen för att äta !
Väldigt goda 57:orMat: 5/5
Av ren måfå hittade jag stället och beställde Pad Thai till lunch. Det var riktigt gott enligt mitt tycke. Smakade fräscht och väl tillagat
Aldrig blivit besvikna över att ha hämtat mat här - kanongoda vårrullar, goda nudelrätter och jordnötssås. Vad jag vet så är dem inte så aktiva med sin marknadsföring på sociala medier så ibland vet man inte om det är öppet eller ej - man får ringa och chansa helt enkelt! Mycket mat och helt okej priser
Enligt mig den bästa thai restaurangen i väst. Trevliga och servicen på topp och fräscha varor och sist men inte minst gott! Sallads buffén fylls på hela tiden under lunchen och är super fräsch. Rekommenderas starkt! Inte ofta jag ger 5 stjärnor.
Favorit Thai ställe. De flesta hämtar sin mat tror jag, men vi stannar alltid och äter. Det finns 20-30 sittplatser, men nu i corona-tider ca 10 stolar. Lugnt och mysigt ställe och favorit rätten Pat Thai med kyckling smakar alltid samma och mycket god. Alltid lika nöjd !
Comment on this business

to add Thai Corner Lindome map to your website;