facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai House

Address: Byggmästarg. 6 , Borlänge 781 70, W, SE
Phone: +46 243 22 13 11
City: Borlänge
Zip Code: 781 70



related searches: Thai House Beach Resort, Thai House Beach Resort Koh Lanta, Thai House menu, Traditional Thai house, Thai house design, Thai House Samui, Thai House Cooking Class, Pavilion Samui Villas & Resort
Reviews
Alltid god mat och trevlig personal. Favoriten är deras underbara jordnötssås Mat: 5/5
Trevligt att själv plocka ihop det man vill äta sen se på när kocken steker på maten.
God mat, och man fick äta hur mycket man ville på buffénMat: 5/5
Vad har hänt med maten? Blev så besviken, inte alls lika god mat.
Barbequee-buffén överträffade våra förväntningar då utbudet inte var överdrivet stort. Men av de rätter som väl fanns var allting fantastiskt gott och vällagat. Även glassen är mycket godare än man först tror och bör inte hoppas över. Vi kommer tillbaka om vi har vägarna förbi och är riktigt hungriga.
Vi ringde den 16 december om att vi skulle komma på annandagen och meddelade att vi hade hund med. Detta skulle gå bra om vi satte oss avskilt i deras stora lokal. När vi kommer får hunden inte följa med in utan vi rekommenderas att sätta hunden utanför i 9 graders kyla. Djupt besviken över bemötandet!
God thailändsk mat, så som det ska smaka. Åt tre rätter. Den sötsura såsen var inte i min smak
Jag minns för flera år sedan när restaurangen var ny. Då var det roligt att gå in dit därför att personalen var väldigt trevlig, speciellt ägaren som gick runt och pratade med gästerna och såg till att man hade det bra. Då hade jag gett fem stjärnor. Sedan den nya ägaren tog över får man inte ens ögonkontakt med personalen, ingen som frågar om man är nöjd, och när man går därifrån är det ingen som säger "tack för besöket och välkommen åter". Därför besöker jag restaurangen ytterst sällan numera och därav bara två stjärnor. Maten är god, men det räcker inte för att jag ska vilja gå dit mer.
Buffé godmat, thai såsen den starka de utlovade var inte jätte het. Jag vill ha mer styrka i såsen annars inget att anmärka på. Kommer återvända om jag har vägarna förbi Borlänge nästa gång
Väldigt god mat.
Comment on this business

to add Thai House map to your website;