facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai-Kitchen

Address: Vänortsgatan 8, 981 32 Kiruna
Phone: +4698066100
City: Kiruna
Zip Code: 981 32



related searches: Thai Kitchen menu, Thai Kitchen Coconut milk, Thai Kitchen brand, Jit's Thai-Kitchen, Thai Kitchen website, Hot Thai kitchen Recipes, Hot Thai Kitchen pad Thai, Hot Thai Kitchen green curry
Similar places near
Sushi take away Sushi take away 236 meter Färska råvaror, trevligt ställe och bra priser
Arctic Thai & Grill Arctic Thai & Grill 493 meter Jättegoda thairätter, fin lokal och sällan lång väntetid på maten samt trevlig person...
Reviews
Inget toppenställe i Kiruna, rekommenderas inte. Sushiris som en söt gröt och tjocka skivor lax. Friterad kyckling? Tror mer det var en mjölboll. Dyrt och inte värt pengarna då man fick lägga det i komposten.
Inte alls god sushi. Ätit här två gånger under kort tid. Lika besviken båda gångerna. För mjukt ris som växte i munnen och jättetjocka bitar lax.
Käkade trerätters med ris. Det är bland det godaste jag ätit! Trevlig personal och bra service. Liten mysig thai restaurang. Helt i min smak. Tack.
Det värsta restaurangbesöket jag någonsin upplevt, och jag var inte född igår, eller kinkig. Vi beställde 2 rätter kyckling med jordnötssås, 220kr utan dricka. Vid beställning började "kocken" med att starta mikron, som sedan plingade några minuter senare och vips så var maten serverad. Maten var kall och medförde en konstig smak. Det var generellt ganska skitigt och slitet. Besticken hade matrester kvar på sig. Det finns säkert massa mer jag kan skriva men ni förstår säkert min poäng, UNDVIK DETTA STÄLLE.
Letar du efter ett matställe? UNDVIK, tro mig. Vill du veta varför? Det var smutsigt och stökigt Det var dyrt, gamla priserna övertejpade med nya Han i kassan suckade när vi skulle äta där istället för att ta med Maten var klar när micron plingade Maten var kall vid servering Besticken var skitiga Dryck ingick inte Jag tog en tugga och möttes av konstiga bismaker för att genast spotta ut maten i en servett, efter det lämnade vi i jakten på ätbar mat. Låter det hårt? Har du gott om fritid och pengar, testa och se själv. Jag förstår inte hur stället fått så mycket god kritik på google.
Härlig festival meny, perfekt för något snabbt
Thaimat ordinärt. Inget originellt. Som när du gör thaimat hemma. Köttet ganska segt. Såsen en viss släng av filippinsk bagoongshrimppaste ingen höjdare. Bara om du är skrubbsulten.
Åt Pat Thai med biff och smakade väldigt bra! Maten var varm också. Kanske inte så trevligt att sitta där, men okej bord och stolar.
Bra mat, mycket mat fick ta en låda med mig hem. Lite trångt
Trevlig atmosfär och ett fantastiskt centralt läge! Det hade blivit en solklar femma om man hade dragit ner på mängden vatten i såsen, och kanske saltat.
Comment on this business

to add Thai-Kitchen map to your website;