facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai Palace Älmhult

Address: Köpmansgatan 21, 343 30 Älmhult
Phone: +46 476-10499
City: Älmhult
Zip Code: 343 30


Similar places near
Thaipalace i Älmhult Thaipalace i Älmhult 10 meter Detta ställe ligger bra till i centrum av Älmhult vi har alltid fått bra mat och bliv...
Thairesturangen Thairesturangen 246 meter Riktig god Pad Thai, mysigt ställe.
Reviews
En mycket trevlig Thai resturang som förutom att servera traditionella Thairätter även har en varite av andra uppskattade Asiatiska rätter och inte minst till lunch sin otroligt populära bufe som är fylld med så mycket läckerheter att det skulle ta allt för lång tid att lista dem alla men de har räkor, fläsk, kyckling, olika såser och wokade grönsaker för att bara nämna några. Resturangen som är smakfullt inredd i asiatisk stil och som till ytan är väl tilltagen har ett stort antal sittplattser inomhus men även på deras rymliga uteservering finns gott om platser. För den som vill ha en god öl eller ett glas vin och kanske någonting starkare till kaffet går det alldeles utmärkt då resturangen har fullständiga rättigheter. Personalen är trevlig välkommnande och på alla sätt hjälpsam och tillmötesgående och får alla att känna sig som V.I.P. gäster. Är du i Älmhult så missa inte ett besök på Resturang Thai Palace, det är det väl värt!
Katastroff service. Ringde och beställde mat igår, skulle vara färdigt efter 15-20 minuter. Kom dit efter 20 minuter och tjejen i disken sa att det dröjer uteliggare 20 minuter innan de e klart. Där var inga folk i restaurangen så förstår inte varför de skulle ta sån tid. Bad henne dra ner på priset eller ge mig några extra friterade räkor, fick ett skarpt NEJ. Detta är sämsta servicen jag varit med om, bad dom att inte laga min mat. Kommer aldrig beställa från detta stället igen!! Tvi
De har två olika menyer, och även fast jag bara såg en och beställde ur den framför servitören, så ville hon ta betalt 50kr extra sen när jag hade ätit upp! +50kr avgift för att äta på plats - aldrig sett något liknande! Det var redan dyrt med 149kr, och sen istället 199kr för currynudlar.. Sjukaste. Sämre kundservice är svårt att hitta... Kommer aldrig sätta min fot på denna restaurang igen. Rekommenderas ej!
Väldigt dåligt vi gick in och fick menyer kollade igenom menyerna och bestämde oss för vad vi ville ha och stänger menyn inväntar personal 5 minuter går försöker få kontakt med personal 10 minuter går lägger menyerna tydligt vid kanten av bordet och försöker vinka över personal 20 minuter går ställer oss och går därifrån
Recenserar aldrig ställen, men måste göra det nu för det var så dåligt. Gick in för en snabb middag, tänkte det var ett vanligt thaiställe. Så kostade en pad thai 199kr!? Så mycket betalar man inte ens i Stockholm. Jag tog friterad kyckling och den var vattenpumpad med geggig frityr. Som grädde på moset tog de 10kr för ett glas kranvatten. Gå INTE hit.
Mycket uppskattat ställe,God mat ,trevlig personal.Det var den första gången för mig men inte det sista. Mat: 5/5
Bra service och trevlig personal! Maten vart riktigt god och man fick mycket för sina pengar! Rekommenderas starkt!
Helt okej lunchställe med bra utbud av asiatiska rätter. Dessutom friterade bananer till efterrätt. Inte illa för 95 kronor, men heller inget fynd. Tyvärr är själva smakupplevelsen ganska platt. Och besöker du stället runt 12-tiden kommer du ha svårt med plats.
Vällagad buffe men tyvärr alltid samma rätter som drar ner betyget lite. Kvällsmenyn är trevlig. Ville sätta 3.5 stjärnor eg.
Helt ok ställe. Lunchade buffen. Inget som stack ut. Enkelt o vettigt helt enkeltMat: 4/5
Comment on this business

to add Thai Palace Älmhult map to your website;