facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai Taste Esplanaden

Address: Esplanaden 6 A, 392 33 Kalmar (Kalmar)
Phone: (0480) 42 19 40
City: Kalmar
Zip Code: 392 33



related searches: Chop chop Beställ, Chop chop sweden, Pizzeria Napoli Kalmar
Similar places near
Thai Silk Thai Silk 651 meter God mat meen skulle passa utmärkt med rökt lax om det kunde vara på menyn också. Anna...
Thai Nongkhai Thai Nongkhai 35 km Excellent curries and pad thai. Tom yum soup is good too but it comes out extremely ...
Reviews
Kalmars bästa thai mat mycket vällagat mat lagom stärk kryddning restaurangens serverings del är i det minsta laget men det fins plats för fyra sällskap dom flesta väljer nog ändå att ta med maten därifrån mycket trevlig personal
För 10-15 år sedan var detta en helt ok thai. Take away maten jag fick idag 2022 var nått helt annat. Pad thaien var smaklös och kyckling cashewnötter var nån salig röd blandning. Inte nog med att den smakade ej som den ska, den innehöll burkchampinjoner?! Första gången jag upplevt detta. Jag älskar thai,men detta ställe borde ta silverlinjen upp till sockenplan sthlm och smaka på de tre olika thai ställena och se hur thai borde smaka. Gör om, gör bättre. Älska Thailand!
Jättegod mat med stora portioner till bra pris. Kanske inte så mysigt att sitta och äta där, men perfekt "take away"Mat: 5/5
Rätterna tilllagas vid beställning så räkna med 15-30 minuters väntan innan du får maten men det är definitivt värt det. Du får generösa portioner av hög kvalitet och de har trevlig personal. Det är väl värt ett besök.
Åt en Satay som var jättegod. Kycklingen var annorlunda från vad jag var van vid med på ett positivt sätt. Jordnötsåsen var sådär oljig som jag tycker är gott, den saknade däremot lite sötma. Ingen kundtoalett vilket drar ner betyget tyvärr, tycker inte man kan njuta av maten riktigt om man ska sitta och studsa på stolen. Men 4/5 och utrymme för förbättringar :
Riktigt jäkla god mat, bästa thaimaten jag ätit på länge ska inte ljuga. Tyckte servicen och allt var super. Riktigt schysst kille som serverade
God mat, men blev nekad två olika dagar för "han hade för mycket att göra". Inte värt risken att dra dit om man är superhungrig - du kommer förmodligen slösa din tid.
Väldigt god mat, dock tog maten väldigt lång tid och kundbemötanden var lika med noll. Så det som drar ner till 3.
För de första var dörren aldeles för liten för folk i min viktklass. Vi kom in och var tvugna att googla fram menyn. När vi äntligen bestämt oss så sa killen i kassan att det ENDAST gick att få dagens. Maten var bra, därav de 2 sjärnorna. Men mor blev kissnödig och fråga snällt efter att få låna toalett, varpå hon fick svar att de inte gick. Maten var bra, men service och lokalen var bottenbetyg.
Fortfarande den bästa thaimaten i Kalmar! Hur kan man som en tänkande varelse med att sätta en ynka stjärna om de inte serverar alla rätter på lunchen eller stänger tidigare någon dag? Har ni aldrig behövt gå från jobbet tidigare någon dag eller inte hunnit laga fyra rätter hemma efteråt? Tänk på hur ni beter er mot andra människor. Pröva nr 17 med kyckling så blir ni kanske lite snällare.
Comment on this business

to add Thai Taste Esplanaden map to your website;