facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai Time

Thai Time

About

Älskar du thaimat?
Letar du efter en restaurang ,som lagar äkta thaimat, som svarar mot dina högt ställda krav på smak o innehåll?
Sluta leta,kom till oss!



"Vi erbjuder Thai mat med fina färska råvaror. Med kärlek till matlagning och många års erfarenhet inom det thailändska köket, skapar vi smakrika måltider som tar dig tillbaka till Thailand med alla smaksinne du kan tänka dig!"
Address: Strandvägen 95A, 234 31 Lomma
Phone: 40416628
City: Lomma
Zip Code: 234 31



related searches: Thai Time hours, Time in Thailand converter, Thailand, Thailand Time Zone UTC, Bangkok time, Malaysia Time, Singapore Time, Thailand time to India time
Similar places near
Lommabodarna - Thaiboden/BBQboden/Pizzaboden Lommabodarna - Thaiboden/BBQboden/Pizzaboden 562 meter 140:- för den här "capricciosan" är rent sagt lurenderi! Aldrig i livet had...
Reviews
Trevligt och bra. Lite försvenskad Thaimat utan den hettan som jag gärna vill ha
Som i Thailand tom AC fix ala thai.Maten rekommenderas varmt underbar thai kock och personal. En bit av Thailand i Lomma.
Goda nudlar men kraftigt varierande kvalité på maten. Ibland får man mer av något, ibland mindre. Äggskal dyker tyvärr upp ibland. Fått ofrivilligt mild rätt superstark osv. Men i grund och botten är maten nudelrätter god. Prishöjningen gör det tyvärr lite svårare att ha överseende med detta då detta stället nu ligger på samma prisnivå som liknande restauranger. För fyra år sen skrev jag så här: Jättegod mat som alltid är fräsch Uteserveringen är mysig. Alltid bra service och dom kan utan problem göra rätterna mindre eller mer starka om man vill :
Väldigt smaklös mat, i princip ingen fisksås och absolut ingen kokosmjölk i grytan, det kan också vara mer chili. Jag har endast ätit här en gång men vi beställde 5 rätter och alla sa likadant. Vi kanske hade otur.
Stor och fin thai restaurang mycket god mat bra priser bra personal väldigt trevligt ställe lagar den bästa thaimat i hela Lomma och personalen är alltid glada och trevliga och de har en jättefin innegård där man kan sitta och äta lugn och ro är grönt och fint och ser väldigt fantastiskt trevlig ut ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍
Beställde 2st nr7 med kyckling, vid ankomst fick vi bara en, men dem slängde ihopa en till på 2minuter vilket känns fräscht. Kycklingen smakade mest deg. Andra gången vi försökt ge thai time en ärlig chans men blivit besvikna var gång. "Lommas bästa thai" för där finns ingen annan konkurrent.
Smaklöst och kändes inte så fräscht som thaimat brukar göra. Nämnde att det var smaklöst och inte gott för personalen men ingen respons tillbaka. Dessutom små portioner. Var här för några år sen och då var det riktigt gott. Men inte nu.
Tyckte om riset, men maten var smaklös. Det handlande inte om hettan i maten utan smaker, två helt skilda saker. Tack för ditt svar.
Jag har aldrig skrivit en review, delar mina upplevelser på matställen då jag får dåligt samvete. MEN DET HÄR VAR DET VÄRSTA! Är vegan och beställde nummer 9 de kan göra nästan alla veganska i hopp om att få äta något riktigt gott, med tanke på recensionerna. Maten var något av det sämsta jag någonsin ätit! 1. Jag sa att jag ville ha mycket grönsaker, men fick knappt 1dl 2. Extremt mycket vätska typ över 2dl vilket det inte ska vara i en wok 3. Smakade bara starkt och jag är inte känslig och olja. Vätskan var i princip endast olja! USCH. 3. Riset var inte klart. 4. Kanske inte det viktigaste, men jag beställde takeaway och man får inte med sig några bestick eller servetter - ifall om någon går till en plats utan tillgång till egna, kan den här informationen hjälpa
Lite kött, tunn sås, inte så mycket smak iheller. Riset var inte kokt ordentligt.
Comment on this business

to add Thai Time map to your website;