facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thai Wok

Address: Vingåker
City: Vingåker



related searches: Thai Wok Frankfurt, Thai wok menu, Thai wok ohmstraße, Thai Wok Frankfurt westbahnhof, Thai WOK frankfurter markthalle, Thai Hauptbahnhof Frankfurt, Thai Frankfurt
Reviews
Riktig thailänds mat. Den enda thailändska restaurang i Vingåker. En av kokarna har arbetat i de "fina" asiatiska restauranger vid Östermalm. Tillreds mer än 40 rätter.
Otroligt god mat. De skriver att det öppnar 11 men vid 2 tillfälle blev de klara först 11.30. Men det var värd att vänta. Började med soppan som var fantastisk. Sallad med frukt var okej. De 9 maträtterna som ingick i buffé var fabulösa. Det är thai mat som det smakar i Thailand. Inte kina mat som säljs som thailändsmat. Har Pakapao som ingår ofta i buffé, Pathai, janmusen, panunssen, alla möjliga curryvarianter, även många vegetariska varianter, och ampassar maten till önskemål. Riktigt billiga för det man får. Tror har ungefär 50 rätter som de ampassar också efter önskemål. Mycket görs på plats, utan att halvgöra det först, och det kan ta därför längre tid, men då får man något fräsch, precis gjort framför dina ögon. De är fantastiska. Rekommenderas.
Finns inte kvar, numera Indian Restaurang så betyget gäller inte den nya
Fantastiskt soppa till förrätt och trevligt med annorlunda salladsbord. Varmrätterna tog oväntat lång tid och kunde inte mäta sig med soppan, men jag går gärna tillbaka.
Trevlig personal och bra med matpreferenser glutenfritt, vegetarisk/veganskt. Det märks att maten är gjord från grunden och inte halvfabrikat.
Trevligt par som driver restaurangen,god mat.Bor tyvärr ej Vingåker.
Mycket bra mat och trevligt besök
Gott och mycket till riktigt bra priser
Rörigt ställe, dyrt för att vara landsort.
Jätte bra mat! Personalen var underbar!
Comment on this business

to add Thai Wok map to your website;