facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thaimat Sushi Köket

Thaimat Sushi Köket
"Thai sushi"
Address: Haninge Centrum, Entre 3, 13646 Handen
Phone: 076-071 16 51
City: Handen
Zip Code: 13646


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Thaimat sushi köket review, Thaimat sushi köket menu, Thaimat Sushi Köket meny, Thai Haninge Centrum, Sushi Handen, Sushi Haninge Centrum, Thai mat Haninge, MammaSam
Similar places near
ChopChop Asian Express ChopChop Asian Express 446 meter Trevlig personal och väldigt rent och städat. Alltid gott när man äter här <3...
Reviews
Jag har testat många ställen men inga kommer i närheten av detta ställe. Riset är det viktigaste med sushi och den här snubben lyckas varje gång. Mycket wasabi och stora bitar, jag går hem med ett leende varje gång. Dom tror att det är dom som ska tacka mig mig men det är snarare tvärtom.
Här är ett av mina favoritlunch och -thaiställen. Trevlig personal som också pratar mycket bra svenska. Den mat jag hittills ätit har varit MYCKET god. Till och med misosoppan har mycket bra smak, inte blaskig som den kan vara på många andra ställen. Den enda nackdelen är besöksdelen. Det finns inte så mycket sittplatser och det är lite kallt på vintern.
Mycket bra mat, mycket mat på tallriken, bra priser och mycket trevlig personal. Ren och fräsch restaurang och jag rekommenderar verkligen detta ställe för god thai mat. Saknar du den riktiga smaken av thaimat, ja då är detta stället du ska ha mat ifrån
Det godaste och mest autentiska thaiköket i Stockholm med supertrevlig personal. Äter där minst en gång i veckan. Missa inte!
Har beställt här ganska många gånger förut, men den här gången är jag mycket besviken, fick vänta på min beställning I nästan 40 minuter som inte ens var en stor beställning, 4 personer har beställt EFTER mig och fått sin mat tidigare… tråkigt faktiskt eftersom maten är toppen….
Alltid fräscha och goda rätter som passar alla smakpreferenser. Ägaren är väldigt trevlig och tillmötesgående. Ett mycket trevligt ställe!
Mycket trevlig personal och jättegod thaimat i Haninge Centrum. Prova deras Pad Thai och njut! Parkering: Nära till parkeringsplatsen.
Äter alltid thai lunch här när jag har vägarna förbi. Det är kanske mest ett take away ställe men ja gillar att sitta i "baren", skönt och lugn atmosfär och såklart förstklassig Khao pad.
Är besviken! Beställde en röd curry och fick typ 5 kött bitar, en liten brocoli bit, en bit röd paprika, några bamboskott men jäkligt mycket ris! Finns bättre i Haninge, den som är bredvid i Centrum är ju fräschare med exakt bra portioner där du inte behöver äta dig mätt på ris! Skärpning, ni har börjat dra er neråt en hel del sista tiden. Jag var återkommande kund men de två senaste gångerna har varit en besvikelse, första gången trodde jag det var en dålig dag, men samma nu. Konceptet ni bytt till håller inte! Vill ni spara pengar gör det inte på kundens bekostnad! Tack!
Bästa Sushin i Haninge. Älskar den flamberade laxen med tillbehör. Inget annat ställe i Haninge gör så goda.
Comment on this business

to add Thaimat Sushi Köket map to your website;