facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Beach

"Vi har flyttat till Huddinge och öppnat!Välkommen till vår nybyggda anläggning i Huddinge som är 3150 KVM och rymmer 10 banor!Vi erbjuder träning i vår fina sand för alla nivåer och evenemang med sand mellan tårna!"
Address: Hansavägen 10 , Södertälje 151 38, AB, SE
Phone: +46 8 550 622 22
City: Södertälje
Zip Code: 151 38


Opening Hours

Monday: 16:00-22:00
Tuesday: 16:00-22:00
Wednesday: 16:00-22:00
Thursday: 16:00-22:00
Friday: 16:00-21:00
Saturday: 12:00-17:00
Sunday: 12:00-19:00


related searches: The Beach Netflix, The Beach movie, The Beach book, The Beach movie controversy, The Beach song, The Beach A24, The Beach Movie 2021, The Beach location
Similar places near
Cykeltjänst Cykeltjänst 3 km Otrevlig personal och sjuka priser för att byta slang och sätta på däcket igen på en ...
Reviews
Nya lokalen i Huddinge är riktigt bra anpassad jämfört tidigare lokalen i Södertälje! Fortfarande under uppbyggnad men blir bättre för varje vecka som gått sedan öppning! Träningsgrupperna håller hög klass och kan inte annat än rekommendera om man vill spela vintertid på bra planer!
Kul med volleyboll. Bra planer trevlig personal
Absolut bästa stället att spela beachvolley inomhus i Sverige, trevlig personal och bra musik samt grymma hamburgare!
Sjukt opproffsig och otrevlig personal. Det skedde ett misstag med bokningen och vi bemöttes med en oerhört otrevlig attityd och man fick känslan av att personalen dumförklarade en. Hit åker vi ALDRIG igen. Rekommenderas verkligen inte andra att åka hit.
Sand, varm , rolig , bästa kombo
TheBeach erbjuder högklassig coaching i beachvolley och andas en livsstil man vill leva på heltid. De anordnar både grundkurser för de som aldrig spelat samt träningsgrupper för alla nivåer med otroligt erfarna tränare i spetsen, flera av dem har spelat eller coachat på landslagsnivå. De har ett väl utvecklat träningskoncept och det är världens softaste ställe att hänga på med sommar och 24 grader året runt! För företag skulle jag säga att TheBeach är det ultimata valet då de är helt grymma på teambuilding via kick offs, konferenser och andra företagsevent efter tio års erfarenhet! Alla är otroligt sköna, proffsiga och gästvänliga. Bra fest och mat fixar de också!
Bästa hallen och härlig atmosfär där alla känner sig välkomna!
Jag besöker hallen en gång per vecka och varje gång man kommer så ser man nån man känner. Även om de äger den ända beachvolleybollhallen i närheten så skulle jag nog vara trogen till den även om en annan hall öppnades någon annanstans i närheten eftersom tränarna och personalen alltid är trevliga och både gym och flera planer finns i samma byggnad.
Coolt ställe, ca 10 beach-volleybollbanor, dvs där man spelar på sand. Som en stor sandstrand fast inomhus och utan hav naturligtvis! Resten av stället inrett i samma tema, mat och fika finns. Kul gruppaktivitet!
Magiskt ställe att hänga på! Sommarkänsla året om, trevlig personal och 8 beachvolleybanor att spela på. Kan även varmt rekommendera deras systerverksamhet BeachTravels som arrangerar beachvolleyresor till sköna platser runt om i världen.
Comment on this business

to add The Beach map to your website;