facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Beer Factory, Leksand

About

Ditt kvalitetsbryggeri i Leksand.

Story

The Beer Factory Leksand ab är ett lokalt bryggeri med säte i Leksand.
Vi tillverkar öl med karaktär där du kan lita på att varje råvara är vald
med största omsorg.

Att brygga gott öl är ett hantverk där detaljerna gör hela skillnaden.
Vi vågar lova att du känner det varje gång du smakar en våra produkter.
Välkomna till oss!

Address: Insjövägen 10 B, 793 33 Leksand (commune)
Phone: +46704715340
City: Leksand
Zip Code: 793 33



related searches: The beer factory leksand menu, The beer factory leksand reviews, Beer promotion
Reviews
Mysig kvarterskrog som har öppet under sommaren. God egenproducerad öl samt gin, finns även andra alternativ av dryck som serveras till fantastiskt god pizza. Väl värt ett besök när ni är i ljuvliga Leksand.
24.07.2020 Riktigt bra ställe. Gott öl som bryggs på plats. Mysig uteservering. Riktigt bra pizzor. I min smak hade den gärna gräddats lite mer, men riktigt gott. Rekommenderas!
En liten oas i Leksand som jag har äran att kalla min kvarterskrog. Här finns förutom trevlig personal och en mysig miljö, ett antal olika egenbryggda ölsorter och mycket god pizza. För den som vill ha något starkare serveras även en egentillverkad gin.
Trevlig Bier Garten-miljö, riktig goda stenugnsbakade pizzor och många sorters riktigt bra och spännande egentillverkad öl.
Myxket god öl och trevlig miljö. Fin em och kvällssol
Inte bara egen bryggd öl, även supergoda tunna pizzor och mycket trevlig personal som minglar mellan borden. Mysig innergård med hemgjorda bord. Hundvänlig - kommer o frågar om man vill ha vatten till vovven!
100 poäng! Leksands bästa vattenhål med folk i alla åldrar. Åk hit om du är i Leksand!
Mysigt sommar "hak" Egen producerad öl och suveräna stenugnsbakade pizzor.
Jättegod mat och trevligt personal. Men har aldrig väntar så länge på en pizza förut. Kan tilläggas att det var bara 4 gäster före mig. Så är du hungrig och vill ga maten snabbt, gå inte hit. Men pizzan rekommenderas och god öl.
Fem äro bjudna, tio äro komna. Slå vatten i soppan och hälsa välkomna! Så kändes det ikväll på Kulturkalaset i Leksand. I positiv bemärkelse. En fixar mera burgare medans en annan hämtar mera stolar och snart har vi alla något att äta och en stol att sitta på. Som att komma hem till familjen Beer Factory, härligt!
Comment on this business

to add The Beer Factory, Leksand map to your website;