facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Bishop’s Arms

The Bishop’s Arms
Address: Storgatan 15 , Luleå 971 28, BD, SE
Phone: +46 920 27 40 30
City: Luleå
Zip Code: 971 28


Opening Hours

Monday: 16:00-00:00
Tuesday: 16:00-23:00
Wednesday: 16:00-00:00
Thursday: 16:00-00:00
Friday: 16:00-02:00
Saturday: 13:00-02:00
Sunday: 16:00-23:00


related searches: Bishops Arms Plaza, Bishop Arms Stockholm, Bishops Arms Göteborg, Bishops Arms Malmö, Bishop Arms Lund, Bishops Arms Mora, Bishops Arms Bellmansgatan, Bishops Arms Luleå
Reviews
Mycket bra service på bishops! Man märker att personalen är driven och motiverad bakom bardisken för att ge oss kunder den bästa upplevelsen. Rekommenderar starkt! För att få den bästa upplevelsen sök efter mannen med backslick, du hittar han bakom bardisken.
Trevligt ställe. Tyvärr för hög musik så att samtala med sina vänner blir svårt. God mat!
Jättegod mat, mycket bra service och lugnt och skönt men vi var där mitt i veckan.
3/12 var en härlig utekväll i Luleå. Bishop hade som vanligt ett brett utbud av kalla drycker som sig bör. Mycke folk och glad tillrop gjorde iallafall min kväll. Två hela vakter hejade på mig när det var dags för avrundning och det är för mig ett ovanligt segment i min bishop värld. Kanske lite hårdare tilltag i Norr jämfört med vad jag är van vid där jag kommer ifrån.
Aldrig tomt men plats att äta och ta något i baren. Enkel meny, men kombinera gärna förrätterna istället för en huvudrätt. Annars är fish n Chips ett säkert kort. Påläst och initierad personal i baren och bra ölsortiment med många i tillfälliga sortimentet. Tillägg: fjärde gången gillt: denna gången var hälften överfriterat och fisken seg och torr. Alla kan ha en dålig dag. Vi får se nästa gång.
En riktig pub med massa lokala ölsorter. Ett extra plus för bartender som har god kunskap om det han serverar. Kan bara rekommendera.Mat: 4/5
Riktigt mysigt ställe, det enda som gör att de inte får 5 stjärnor är att det är alldeles för populärt så man har svårt att få plats, och att personalen oftast verkar vara irriterade/less. Bra utbud av ölsorter, ett ställe man kan gå på endast för upplevelsen av en annan sorts tillhörighet. Folket som kommer hit är glada och man får verkligen en härlig "pub"-känsla.
Skönt och avslappnat ställe med god öl och bra mat!
Bosse langar dom bästa groggarna och ölen. Om de är nån ni ska ha tips från är de Bosse i baren! Mat: 5/5
Mycket bra utbud på öl respektive drinkar. Deras fish and chips står perfekt i kvalitet och pris
Comment on this business

to add The Bishop’s Arms map to your website;