facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Burger

The Burger
"Välkomna till The BurgerHär serverar vi hamburgare från världens olika hörn med svenskt kravmärkt ekologiskt kött. Självklart har vi även veganskt alternativ till burgare som vi byter månadsvis.Inte nog med detta så har vi ett varierat utbud av öl, vin och cider från Sverige...Ekologiskt såklart!"
Address: Andra Långgatan 14 , Göteborg 413 28, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 413 28


Opening Hours

Tuesday: 11:00-00:00
Wednesday: 11:00-00:00
Thursday: 11:00-00:00
Friday: 11:00-01:00
Saturday: 13:00-01:00


related searches: The Burger House, The Burger Kitchen, The Burger menu, The Burger Kiev, The Burger Mexico, Burger House Speisekarte, Burger House Munich, Burger House Wittlich
Similar places near
Göteburgare Vegan Göteburgare Vegan 52 meter Trevlig service, god mat. Lite mer organisation kunde inte skada stället, eftersom vi...
Burger King Burger King 256 meter
Fhoods Fhoods 560 meter
Henriksberg Henriksberg 723 meter Har inte provat maten men utsikten, service och dryck på terrassen är fantastisk.
Burgersson Burgersson 730 meter
Källarn Källarn 919 meter Visste inte att det fanns sååå många ostar i Frankrike.
7:ans Gatukök 7:ans Gatukök 941 meter Klassisk gatukök i gbg som fortfarande håller sin goda kvalite efter många herrans år...
2112 2112 980 meter Rekommenderas! Prisvärd meny och trevlig personal. Hamburgaren kändes välkomponerad o...
Planet Vega Planet Vega 1 km Bästa Food Trucken jag har ätit på! Vega erbjuder bara några få olika rätter men det ...
Tugg Burgers Tugg Burgers 1 km Super god mat! Mätt blir man verkligen. Smidigt att beställa och betala via qr kod Å...
McDonald's McDonald's 1 km
Kapten Nemo's Kapten Nemo's 1 km Mycket god mat och trevliga personal de förtjänar mer än 5 stjärnor men finns bara 5 ...
Pappas kök Pappas kök 1 km Slaffsig pizza med gamla varor. Oljig låda. Detta är isbergssalladen de hade på kebab...
Miss Sophie Miss Sophie 1 km Bästa persisk mat i hela Göteborg. Hemlagad persisk mat till hyfsade priser. otroligt...
Stockyard Burger Joint Stockyard Burger Joint 2 km Bra service, god öl och pommes. Burgaren lite för röd i mitt tycke och brödet för tjo...
McDonald's McDonald's 2 km
McDonald's McDonald's 2 km
Reviews
Tråkigt intetsägande ställe. Pommesen okej. Burgaren hade varit godare om jag lagat den själv hemma. Smakade knappt något. Fantastilös sås/dressing. Bemötande okej, automatiserat.
Fina och kreativa burgare. Gillar att man kan få sötpotatispommes-mix. Men… den vegetariska burgaren var alldeles för salt. Dessutom tyckte jag inte att det var en svampburgare, bara stekt svamp. Och det sista, det är självklart positivt att man kan få alla burgare vegetariska men lite surt att behöver betala 15 kr extra när man väljer inte-kött.
Väldigt goda burgare och pommes fritten var perfekta. Bra att det finns två storlekar på burgarna. Beställer man dessutom in nachos o frittar så blev i alla fall jag mätt på en 100 gr burgare.Trevlig och personlig service. En av oss tog svampburgaren som fick mycket beröm! Väldigt rimliga priser. Ren och snygg toalett också, viktigt tycker jag. Kommer gärna tillbaka.
En mycket god och vällagad burgare. Personalen var trevlig och tillmötesgående. Beställde california burgaren med dirty fries pommes med ost bacon och jalapenos och tryffelmayo. Det var rikligt med ost/bacon på pommesena så jag hade inte behövt dippen. Dippen var också väl tilltagen vilket jag uppskattar. Tyckte det var prisvärt och gott. Tummen upp och äter där gärna igen.
Sånt trevligt gäng som jobbar här! Ägaren står utanför och tjenar på gamla gäster som går förbi och lockar in en för ännu en svinbra cheeseburgare. Och missa inte guacamolen…. Göteborgs bästa guacce! Väldigt tillmötesgående, ville ha käk klockan 22 när alla andra ställen hade stängt köket. De hade nog stängt köket men vi fick burgare ändå!
Inte dumma alls. Provade en california. Grym dressing. Perfekt stekt kött. God öl. Rekommenderas Återbesök. Tog en Mexikanare o den var en höjdare. Till det pommes med en supergod tryffel dipp.
Första plusset är den helt otroligt underbara personalen!! Känns som man blir omhändertagen på det sättet men blir när man är på semester Maten är 10/10! Burgarna smakar sååå gott!! Personalen bjuder på sig själva. Om ni är på andra lång eller Göteborg för den delen, så KOM HIT!
Vi var på the Burger första gången för en månad sen och idag var vi där igen. Vi, jag och min man, är överens om att det är den bästa hamburgerrestaurangen i stan. De har verkligen lyckats med det som många försöker med just nu, att göra en riktigt bra hambugare. De är krispiga och ger en smakexplosion i munnen, på bästa sätt. Tillbehören är to die for, speciellt deras fries med smält ost, med bacon och jalapeños. Lokalen är liten och mysig, personalen är supertrevlig. Ett av våra nya favoritställen helt enkelt!
Var precis och käkade på The Burger och satan va gott det var! En av dom bästa i Göteborg. Ägaren är riktig skön och trevlig, sen har dom två väldigt snygga och trevliga kvinnor som jobbar och serverar en!
Supergod mat, toppenservice och riktigt fin lokal! Det fanns inget ledigt bord när vi kom, vi fick hänga i baren så länge, inga bekymmer att få käka där heller och ta ett bord när det blev ledigt. Vi gick därifrån proppmätta och glada! Rekommenderas! Vegetariska alternativ: Fantastiskt god halloumiburgare
Comment on this business

to add The Burger map to your website;