facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Caledonian Inn

Address: Spånga Kyrkväg 413, 163 56 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: +4687613593
City: Spånga
Zip Code: 163 56


Opening Hours

Monday: 16:00 - 00:00
Tuesday: 16:00 - 00:00
Wednesday: 16:00 - 00:00
Thursday: 16:00 - 00:00
Friday: 15:00 - 01:00
Saturday: 15:00 - 01:00
Sunday: 15:00 - 00:00


related searches: The Caledonian Inn Port Fairy, Caledonian Inn Robe, The Caledonian Inn Port Fairy menu, Caledonian Hotel, Caledonian Inn robe menu, Caledonian Inn, Robe reviews, Caledonian menu, Caledonian Inn Robe facebook
Reviews
Vi blev bjudna ikväll. Maten var okej och trevlig personal som behöver mer erfarenhet & engagemang.
Kort meny men välsmakande. Öl det kan dom här. Finns nåt för alla smaker och vet du inte så fråga personalen, de har koll.
Tog biff Rydberg..ett bra val visade det sig. Fick dock vänta länge på efterrätten som det drar ner betyget. Tycker också att det är högljutt, men man vänjer sig snabbt om man inte är extremt känslig.
Bästa puben i västerort Trevlig personal, god mat, gemytlig stämning och god öl såklart!
Bra alkoholfri öl på fat. Maten varken bra eller dålig.
Mycket fin biff Rydberg, och kanske Stockholms bästa Irish
En bra knutpunkt att umgås med vänner. Maten helt ok, men kanske inget utöver förväntan.
Ok mat ok service men lite för högt pris för mängden mat men välsmakande
Extremt dålig service. I pinsam brist av vegetariska rätter, så bad jag om en simpel sallad av dagens "mise en place" vilket servicen kollade med köket att det var okej. Ville dock inte ha paprika. Jag fick en tallrik ljummen strimlad morot och paprika badandes i olja. Blev utskälld efter noter, av eventuell krögare, när jag definitivt inte tänkte betala för maten som jag inte beställt och fick då höra att jag faktiskt inte kan beställa ngt som inte står på menyn. Flexibilitet är ett måste i arbeten med medmänniskor.
Märklig upplevelse. Att kliva in genom dörren och omedelbart uppleva en passivt aggressiv stämning. Vill jag vara här? Egentligen inte men jag skulle möta upp några polare. Nåväl, fick ett bord och allt flyter på hyfsat. "Glädjen" från barkingen är extremt påklistrad och han gör tydligt att vi borde lämna haket efter tre öl. Vi är inte stökiga, vi sitter i vårt hörn och gaggar, men vem vet, det duger uppenbarligen inte. En undermålig fish & chips senare drar vi vidare. Märklig pub som verkar se det som ett problem att gästerna konsumerar det de erbjuder, dvs. öl. Gå till kinesen tvärs över gatan istället, de gillar åtminstone sina gäster.
Comment on this business

to add The Caledonian Inn map to your website;