facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Church

"I en fusion av traditionell & modern mat levererar The Church en explosion av smak, stämning & kultur i en 100 år gammal kyrka. Välkommen!"
Address: Hyttgatan 28 , Sandviken 811 39, X, SE
Phone: +46 26 21 80 65
City: Sandviken
Zip Code: 811 39


Opening Hours

Monday: 16:00-23:00
Tuesday: 16:00-23:00
Wednesday: 16:00-23:00
Thursday: 16:00-23:00
Friday: 16:00-02:00
Saturday: 16:00-02:00


related searches: The church sandviken menu, The church sandviken prices, The church sandviken photos, The church sandviken reviews, O'Learys Sandviken
Reviews
Jag beställde en vegetarisk maträtt, baserad på fänkål. Jag har ätit den på andra restauranger och har ofta känt att priset ligger för högt i förhållande till maten. På The Church var smaken av maten bra. Det måste vara en duktig kock, men fänkålen var ojämnt tillagad och endast en mindre del av fänkålen var mör. Kanske var det kockens tanke att den skulle ha tuggmotstånd? Fänkål behöver skäras i mindre bitar och "skrutten" behöver tas bort. Den var delad, men hela fänkålen hade tillagats. Jag tror att med en bättre tillagd fänkål skulle kombinationen smak och fänkål bli en fantastisk maträtt. Jag skulle äta maträtten igen oavsett.
Mycket trevligt ställe i en häftig miljö. Maten är toppen och deras egna IPA var riktigt bra!
Otrolig atmosfär den gjorde det mesta jättebra mat bra servering absolut värt att provaMat: 5/5
Fantastiskt ställe, så god mat och trevlig personal
Så bra ställe! Alltid god mat, trevlig och hjälpsam personal och mycket cool lokal!
Vi var ett gäng på 13 personer som åt middag på The Church. Vi valde 6 olika rätter plus en härlig glassdessert. Maten var faktiskt liksom servicen och jag kan varmt rekommendera Church och dess mysiga atmosfär.Mat: 5/5
Maten var smaklös pommesen var smaklösa hamburgaren var liten 229kr för en hamburgare är ju mycket skulle rekommendera 150 kr.
Bra mat och trevliga drinkar. Måste ändå anses som en av Sandvikens bättre restauranger just nu.Mat: 4/5
Grymt bra mat å riktigt trevlig personal samt snabba. Deras råbiff är grym.
Provade lunchen! Gott, vällagat och fina smaker med trevlig personal > som alltid. Det enda vi saknade till priset av lunch var ett salladsbord, istället för en liten kopp. Annars toppen!
Comment on this business

to add The Church map to your website;