facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for THE CLUB by sushi lovers

THE CLUB by sushi lovers

About

Sushi lovers Member Club ( www.sushilovers.se)

Story

** Första franchisekedja inom sushi i Skandinavien
** Grundades 2008 i Borlänge
** Mer än 15 års erfarenhet inom sushi
** Starkt support team , affärscoach Christian Hedborg
** Mål att etablera 25 restauranger inom 2015

Mission

To be The leading Sushi Franchise Business throughout Sweden and the Scandinavian countries

Impressum

S&S Management AB

Products

Vi har utvecklat en attraktiv basic sushi meny med modern stil
Unika egenkomponerade såser som förhöjer smakupplevelsen
Under vår slogan "Healthy Food Good Sushi"



"Servering Baren Avhämtning Hemkörning Catering"
Address: 78433 Borlänge (commune)
Phone: 024318811
es.srevolihsus@ofni
City: Borlänge
Zip Code: 78433



related searches: sushi lovers falun, sushi falun
Reviews
Imponerande dålig sushi, gjorde med basmatiris!!!! Wasabin spädde till oigenkännlig både i smak och utseende. Dyrt och frågan är om det är den sämsta sushi jag ätit. Har dom ens ätit riktigt sushi så dom vet hur det ska smaka? Troligen inte.
Vi fick maten väldigt snabbt.
Nöjd över utbudet, mycket speciella varianter som smakade väldigt bra. Gillar att det som ska smaka starkt också gjorde det. Hade gärna sett att misosoppan smakade lite mera annars absolut inget att klaga på! Snabb service, bra bemötande, mysig atmosfär. Prisvärt
Så otroligt god sushi till bra pris. Var här på lunch och tog kort tid för att få två tallrikar med 10 bitar var. Rekommenderas!
Väldigt god mat, men jag har ingen bred erfarenhet av sushi så jag har inte mycket att jämföra med. Trevlig personal också. Det enda som drar ner betyget är att de har stängt på söndagar det finns faktiskt folk som blir sushisugna på söndagar också och att de stänger kl 19 på vardagar.
jag tycker tyvärr att den här "sushi" restaurangen har extremt dålig sushi. Varför det? Riset ser ut som plast, gurkan i maki är för hård, allting som ligger ovan på riset ser extrem dåligt ut, det ser ut som det vore ett sushi leksaks sett. Man äter mest för att bli mätt och inte för att man njuter av det även också för att inte vara ohövlig mot dom som driver stället. Teet var kallt och även misosoppan. Om du tror att den här restaurangen serverar riktig sushi tycker jag att du borde verkligen testa nåt annat ställe för då har du fått fel koncept av sushi. Jag tycker det är lite skamligt att folk skulle anse de som riktig sushi dock om de njuter av de så är det okej, de är deras åsikt dock har de inte smakat på riktig sushi då. jag har dock inte smakat på t.ex. yakitori eller nåt sådan där, men jag rekommenderar inte sushi där. Tyvärr har jag inte så mycket positivt att säga utan man fick mat och det var rätt fin inredat eller nåt?
Bland de värsta jag varit med om, väntar i 1 h och 10 min på sushi. BEDRÖVLIGT!!!!
Jättegod sushi med möjligheten att beställa annorlunda varianter, priserna var överkomliga för kvalitén. Skön atmosfär i lokalen där det även fanns en bar. Riktigt najs att de kan sälja alkohol då många andra sushiställen får inte det.
En mycket trevlig sushi restaurang med trevlig personal och en lokal som känns modern, fräsch och håller en hög standard. Vad gäller själva sushin är det kanske inte i toppklass, men de håller ändå en hög nivå vad gäller råvaror, smak och uppläggning. Tar du take away rekommenderar jag att be om en extra behållare med soya, då den man får med är väldigt liten.
Grymt god Sushi. Tar lite tid vilket i sig inte är negativt men värt att tänka på om man är sugen på Take away och har bråttom.
Comment on this business

Directions to THE CLUB by sushi lovers with public transportation


Sahlstedtsgatan 70 meters
154
2
210
3
4
5
73
74
Flexplats 139 Målaregatan 100 meters
Flexplats 138 Vattugatan 110 meters
Västra Porten - Dalen 180 meters
154
2
210
3
4
5
73
74
Borlänge centrum 190 meters

to add THE CLUB by sushi lovers map to your website;