facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The English Shop

Address: Plantagegatan 3 , Göteborg 413 05, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 413 05



related searches: english shop online, english store, the english shop germany, the british shop, english shop near me, british corner shop, the english shop cologne, british food australia
Similar places near
4 Gott 4 Gott 2 km
Allgott Allgott 2 km Väldigt trevlig butik med bra service
Reviews
Makalös butik med väldigt mycket att välja på, helt fantastisk personal som får det sämsta humöret att bli bättre. Alltid värt ett besök.
Härlig affär för oss som gillar brittiska produkter.
Trevlig butik med gästvänlig personal!
Fantastisk butik med den godaste teet Yorkshire tee Hazelnut/Vanilla skönt att veta nu att det finns en butik här i gbg då man slipper åka till sthlm för köpa stora mängder av deras te :
Älskar denna affär. Även om jag mest handlar till jul här så försöker jag besöka butiken så fort jag är i närheten. Personalen är grymt trevliga. Nu har jag även testat att beställa via webben. Helt otroligt snabbt! Så sjukt smidigt att beställa och jag beställde i fredags och kom fram idag måndag! Föredrar butiken såklart men nu i dessa tider så måste man ju beställa hem ibland. Jag rekommenderar alla att besöka denna butik eller webbshop.
Min favorit affär. Här hittar jag mycket bra och goda Brittiska saker. Affären är ny, så ha lite tålamod. Dom beställer så gott dom kan och hinner. Gör ett besök och njut av den brittiska atmosfären och framförallt den jätte trevliga personalen.
Fantastiskt mysig affär med otroligt trevliga ägare. Vi handlar här åtminstone några gånger i månaden och det är ett självklart val när man är ute efter livsmedel från Storbritannien.
Vad jag vet enda affären i stan där man kan köpa Jacobs cream crackers. Otroligt goda.
Har matvaror för Englands besökare som kommer att känna sig som hemma, även svenskar handlar gärna där.
Jätte fin butik med bra utbud om du gillar engelsk mat , trevlig personal är också ett plus.
Comment on this business

to add The English Shop map to your website;