facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Fat Cow

About

Rear meat - raw deals.
Premiumkött till attraktiva priser

The Fat Cow kommer att erbjuda sina kunder de bästa köttdeltajerna som går att finna, från hela världen. vårt mott är att erbjuda premiumkött till attraktiva priser



"Nytt sätt att köpa premiumköttdetaljer på nätet.The Fat Cow är ett nytt online köttbutik koncept som erbjuder kvalitativa och unika köttdetaljer till attraktiva priser - Hemleveras direkt till din ytterdörr.Hos oss kan du sitta lugnt hemma och beställa köttet online till din nästa fantastiska köttupplevelse.Oavsett om det är vänner, kollegor eller bara familj som kommer på middg så kommer ni att hitta alla unika och annorlunda köttdetaljer för middagen här hos oss - till rätt pris - alltid!"
Address: Kompanigaten 18, 235 32 Vellinge
Phone: +46709830470
City: Vellinge
Zip Code: 235 32



related searches: The Fat Cow menu, The Fat Cow restaurant, The Fat Cow Davao menu, Fat cow meaning, Fat cow syndrome, FatCow login, Fat Cow Singapore, Fatcow Webmail
Reviews
Extremt dålig köpupplevelse, noll kundkontakt, kundtjänst när man väl kommer fram kan inte hjälpa dig med dina beställningar och ingen återkopplar. Har inga förhoppningar om att jag ska få mina paket i tid så jag får åka och köpa kött i affären istället. Kommer aldrig köpa härifrån igen och aktivt avråda alla från att göra det.
Beställde massa kött online, leveransen tog låååång tid men det överlever jag. Lådan kommer men skulle ha lämnats utanför dörren åker vidare till ombud. När jag hämtar lådan blir det blodspår på disken i butiken. Det visar sig att buntbandet skärt sönder frigoliten och oxfilén gått sönder i botten. Jag är inte så kräsen, den luktade inte illa och gick att äta samma kväll. Den vad god. Men, några ribs hade med tappat vakuum och även någon mer bit saknade vakum. Det kändes inre som transportens fel... Sen saknades beasåsen tre burkar och även kött. Vill ändå inte såga det helt, men blir nog lokala gårdsbutiken nästa gång.
Rekommenderar inte. Köpte en jullåda 4e december, den var tre veckor sen. När jag fick den saknades två produkter. Tog lång tid innan svar av mail, när jag ringer testat ett flertal gånger olika tider och dagar går det till röstbrevlådan som hänvisar till mail. Att inte ens höra av sig innan och säga att ordern är inkomplett är oerhört oproffessionellt. Skitdålig service. Det var vår julmat vilket betyder att julen är förstörd. Rekommenderar köttkompaniet eller kötthallen!
Riktigt missnöjd. Först en julskinka där hälften var rent fett. Sen efter det avbokade dom större delen av min nyårsbeställning pga felaktigt lagersaldo, ingen personlig kontakt om eventuella lösningar utan deras lösning var att skicka ut 1/4 av beställningen. Avråder starkt från att beställa från detta företag.
Köpte ett par mindre portioner av deras Wagyu Kobe oxfile till nyår. Utlovad hemleverans i tid och köttet var en riktig höjdare. Väldigt uppskattat till nyårsmiddagen.
Tips från coachen: Vill man beställa till nyår eller liknande så får man nog beställa 18 veckor i förväg. två veckor räckte inte.
10/10 Leveransen superb. Kvalitet på köttet, världsklass. Fick också typ 15% mer kött än vad som beställdes.
Köttet bra men leveransen.... Jag förstår att de inte skickar varor innan helger. Men att det ska ta nästan 4 veckor att skicka iväg ett paket. Blev då också fakturerad ytterligare pengar för något högre vikt på en av de packade köttbitarna. Nää, kommer inte att beställa där igen
Köpte 8 st "FANTASTISKA BIFFAR" När jag packade upp trodde jag inte mina ögon Blodiga o slamsor såg ut som dom var överkörda av en lastbil Dom hade ingen likhet med den bilden som jag såg på deras annons När jag klagade vill dom ge mig "200:-" kupong för nästa köp SOM ALDRIG blir av När jag skulle returnera skitet ville dom att JAG skulle transportera kartongen till transportfirmans central?? hur tänker folk Mitt råd köp ert kött i någon butik som man kan lita på
Riktigt bra sortiment och toppenkvalité på varorna. Har beställt därifrån 12 gånger senaste året och är lika nöjd varje gång. Extra plus för personalen som snabbt fixade problemet en gång det blev lite fel, så 5+ både för varor och personal.
Comment on this business

to add The Fat Cow map to your website;