facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The flowers of Eden

About

Västafrikansk dans, djembetrummor, handgjorda smycken i ädelsten, dansresor till Afrika, föreställningar, festivaler mm. Vi utgår från vandrarhemmet på Stora Djulö i Katrineholm.

Story

Maria Svärd Ndoye är grundaren till The flowers of Eden och är danslärare i västafrikansk dans för barn och vuxna. Hon har dansat afrikanskt sedan 1999 och har rest flertalet gånger till Afrika och Hawaii för vidareutbildning i dans.
Hon har även djup kunskap i stenars/kristallers helande och esoteriska egenskaper och tillverkar och säljer smycken i ädelsten samt gör även konsultationer i området. Sedan 2002 driver hon STF vandrarhem Katrineholm på Stora Djulö.
Maria samarbetar mycket med sin man Essa Ndoye från Gambia, som är profesionell musiker och håller workshops i Djembe, samt reparerar och bygger upp trummor; Djembe, doundoun, sabarr trummor.

Address: Stora Djulö vandrarhem, 641 92 Katrineholm
Phone: 070-666 26 44
City: Katrineholm
Zip Code: 641 92


Similar places near
Lyckokällan Lyckokällan 1 km Lyckokällan är en liten butik och Galleri. Vi säljer hantverk av olika slag, keramik ...
Galleri12 Galleri12 2 km
Urholkat UF Urholkat UF 3 km Hej! Vi på Urholkat Uf har ett mål att sälja handgjorda fågelholkar till lokala priva...
Gustafs Audiovisuella Palats Gustafs Audiovisuella Palats 3 km Passion för uttryck av audiovisuella känslor åt publik och kunder. Kommunikativa helh...
Annas Akvareller Annas Akvareller 3 km Här finns mina akvareller. Om du är intresserad är det bara att du kontaktar mig.
Skinn och Ben Skinn och Ben 24 km Jag tillverkar medeltidsinspirerat hantverk. Använder mig av naturliga material som s...
Comment on this business

to add The flowers of Eden map to your website;