facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Kings Arms

Address: Falug. 3 , Falun 791 71, W, SE
Phone: +46 23 71 13 44
City: Falun
Zip Code: 791 71



related searches: The kings arms falun menu, The kings arms falun reviews
Similar places near
Pitchers Pitchers 54 meter Så smaskens, höll nästan på få lov att åka in på IVA så gott som det var ‍Mat: ...
The Bishops Arms The Bishops Arms 62 meter Suverän fin Pub å Restaurang mysig å väldigt trevligt folk, jag underhöll så skratten...
Restaurang Banken & Två Rum & Kök Restaurang Banken & Två Rum & Kök 263 meter Bästa stället I Falun / Borlänge området? Gott men snittpriset blev ca 700pp Kötträ...
Burgarbussen Burgarbussen 319 meter Otroligt goda burgare känns att det är kvalite och ett hantverk har ätit flera gånger...
Max Max 689 meter Maten var god och tillagad till perfektion, men det var inget speciellt som stack ut....
Reviews
Jättegod kålpudding, trevligt ställe för lunchbuffé.
Jag tycker om detta ställe. Förut var det lite si så där- Men efter att dom renoverat och satsat på bufee lunch så är stället kanonbra. Buffen består utav 3 st varmrätter. Stor sallads buffe. Rent och fräscht är det och på köpet får man en halv tokig servitris som gör alla glada. Kommer ej ihåg vad tösen heter. Men hon får alla att skratta. Skall ni äta buffe i Falun så kan jag varmt rekommendera The Kinfs Arms på Falugatan.
Vi åt fish and chips, mycket bra gjord på torsk. Personalen dukade inte av efter tidigare gäster vilket ledde till mängder av måsfåglar runt hela uteserveringen. Därför inte fyra stjärnor.
Mitt första och enda besök gav mig en tacobuffé som visserligen var billig, men som var långt ifrån imponerande. Lika så är inte atmosfären eller lokalen speciellt imponerande.
Bra mat och mysig lokal, men kommer man lite sent till lunchbuffén så kan det vara väldigt urplockat på salladsbordet. Maten fylls på kontinuerligt!
Trevligt både vad gäller känsla och personal. Dålig sortering vad gäller öl. Inga porter eller stout över huvud taget.
Var med och lyssnade på sällskapet som spelade folkmusiken så vackert så. Trevligt ställe, trevlig personal och god mat.
God mat snäll personal
Har en trevlig halvmåneformad bardisk som med fördel besöks på väg hem från jobbet. Okej ölutbud. Serverar lunch.
Kom dit med hund och fick superservice av Sara. Vår hund fick vatten och schnitzel och vi blev mätta och glada. Rekommenderas!
Comment on this business

to add The Kings Arms map to your website;