facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Music House

The Music House

About

Music Studio for all ages, private and group lessons in piano, voice, hank drum, trombone, and theatre



"Årets bio och årets jazzklubb 2022! Restaurang, bio, jazzklubb, stand up, teater, direktsänd opera, konferens mm."
Address: Södra Torggatan 8, 34330 Älmhult
Phone: +46709170071
City: Älmhult
Zip Code: 34330


Reviews
En supertrevlig em Vi satt som kungar, medan vi såg filmen "Kungen". Jättegod fika på det.
Alltid bra spännande mat. Trevligt bemötande och musik i världsklass
Inte smakat maten men sjukt bekväma säten med mycket plats. Bara det faktum att man kan käka från restaurangen inne i salongen är fett nice.
Jättetrevlig bio. Kanon stolar å bra salong. Väldigt bra mat i restaurangen
Finns en piano där som man välkommen om man kan spela bra!
Fantastiska personal inbjudande miljö och fin utbud av film och andra evenemang. Plus god mat!
Fräscht efter renoveringen, tyvärr är bioupplevelsen lite haltande. Men överlag är det ett stort lyft sedan innan renoveringen. Uppdatering för att förklara vad jag tycker haltar: Basen är lite frånvarande, den känns inte i kroppen som riktigt djup bas gör. Värre tycker jag dock är att upplevelse skiljer sig rätt mycket beroende på var i salongen man sitter. På rad 5 är ljudet helt ok, och duken känns stor men något dålig vinkel som det alltid blir långt fram. På rad 9 är duken i lagom höjd, men blir lite för liten för att få den där omslutande känslan. Dessvärre är ljudet inte alls lika närvarande på rad 9 som på rad 5; här känns det snarare som att man står i rummet bredvid och tittar in genom dörrhålet. Allt som sker befinner sig liksom längre fram i salongen. Jag kan dock inte klaga på stolar osv, de är bekväma och med gott om plats. Foajén/lobbyn är fin med lagom utbud av tilltugg och personalen är väldigt trevlig.
Ni har verkligen lyckats med att få till en trevlig, avslappnande miljö i foa’jen. Toppen att både kunna äta o dricka något såväl i foaje’n som i salongen. Dessutom gott ! Trevligt bemötande o bekväma biofåtöljer. Så bra o så roligt med ” nya” Folkets Hus i Älmhult
Mysig bio med bra bild och ljud. Sköna stolar och kuddar att sitta på för barn. Finns lite ”relaxstolar” för en dyrare peng.
Nytt, fräscht koncept av Bio Folkan i Älmhult. Maten va riktigt fin och relativt prisvärd. Ba utbud på drycker. En skön enkel kväll behöver inte vara märkvärdigare än såhär. God mat i gott sällskap tillsammans med en biofilm. Vad kan gå fel?
Comment on this business

to add The Music House map to your website;