facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Public Sundbyberg

The Public Sundbyberg
"På vår meny finns något för alla gommar och en hel del spännande rätter som du kanske inte sett förut – allt med en sak gemensamt: de är lagade med hjärtat."
Address: Esplanden 10, 17267 Sundbyberg
Phone: +46850926610
City: Sundbyberg
Zip Code: 17267



related searches: Eatery Sundbyberg, The Public Åkersberga, The Public Täby, Matilde Sundbyberg, Living room Sundbyberg, Rustico Sundbyberg, Picoteo sundbyberg, Bra Mat Sundbyberg
Similar places near
The Public Sundbyberg The Public Sundbyberg 19 meter Fin service, trots småmissar- de rättade till på ett väldigt fint o proffsigt sätt. G...
Reviews
Fin service, trots småmissar- de rättade till på ett väldigt fint o proffsigt sätt. God och riktigt med mat. Trevlig atmosfär, lite hög musik men vi hade en fantastiskt härlig kväll här. Rekommenderar bord på övre våningen, mindre stimmigt. Kommer återvända fler gånger. Musslorna fantastiskt goda! Specialkost: Fick mina musslor laktosfria, inte alltid att restauranger kan ändra om i rätter. Tack för att ni ordnade detta utan problem, lysande gott!
Vill nog egentligen ge en tvåa, men får en trea för inredningen och läget. Maten är inget att hurra för egentligen, speciellt inte priserna heller för den delen. Det stora problemet var "servicen" vi fick. Ingen mötte oss när vårt sällskap kom in, så vi gick fram till baren och sa att vi ville äta. Då viftade de bort oss och sa "Ta det med hovmästaren där borta, det här är baren...". När väl hovmästaren kom fram så hörde han inte oss och sa "Va? Jag hör inte!" med en väldigt trist attityd. Väl vid bordet var det fortsatt trist stämning från servitörerna/hovmästaren. När vi skulle beställa så var en i sällskapet noga med att tonfisken skulle stekas på ett visst sätt att den ska vara väldigt röd innuti, och bara snabbstekas på varje sida. Servitören fnyste till och sa "Den är halstrad!", som om det var jätteviktigt att inte säga 'steka'. Nåväl, när maten väl kom så var tonfisken trots allt alldeles för tillagad ändå. Bra där! Hamburgaren var rätt okej, men pommesen smaklösa och rätt tråkiga. Såserna var ingen höjdare heller. God coca cola, dock!
Mysigt inrett med olika ställen att umgås på. Kan bli lite högljud Maten levde inte upp till förväntningarna, beställde anka men den var lite torrare än de ska vara och tillbehören till gjorde det inte jättebra, smakade en del brända nötter. Portionen var minsta än väntat, speciellt när jag såg vad de andra fick pasta/hamburgare/sallad Drycken är god men inte utstickande.
Kluvet. Stort, stimmigt och ändå välanpassat. Vi firade dotterns 17-årsdag och det var på ett ställe med fart. Sådan att servisen inte alltid riktigt hängde med. Jag fick fel varmrätt, men när den kom till bordet kompenserades detta snabbt, trevligt och utan minsta gnissel - på personalens eget initiativ. Eftersom det var mellan denna och en annan rätt jag valt gjorde det mig inget nämnvärt. Eftersom det som sagt löstes på ögonblicket. Vi hade tre olika servitörer/triser under sittningen vilket kan förklara vissa kommunikationsproblem. Till dessert och kaffe ställdes inget socker eller mjölk fram. Vilket är lite oproffsigt. Varmrätterna var goda och vällagade. Desserten oklanderlig. Så i köket måste ändå viss ordning rådit, vilket gjorde helheten i slutändan till en OK kväll. Det viktigaste var att dottern var mycket nöjd och vi alla därmed glada.
God mat men lite för lite smak. Rejäla priser. Lokalen är härlig. Underbar miljö. Service svajig.Mat: 3/5
Väldigt fin atmosfär och mysigt ställe att äta middag med sina nära och kära. Trevlig personal och bra service.
Jättetrevligt ställe med serviceminded personal och fantastisk mat.
Bra men dyra pizzor. Entrecoten medioker. För få potatiskroketter men goda. Sjukt goda musslor och gambas räkor För hög musik som spelas utomhus. Går knappt att samtala. Fräscha stora men mysiga lokaler och finurlig killtoa.
Helt ok service men maten under all kritik. Oxfiléplankan för smått otroliga 355kr saknade både champinjoner och grillad tomat. Duchessen var limmig och helt smaklös. Sprucken bea, köttbiten som beställdes medium serverades rare. Biff Rydberg 315kr , blek och snålt stekt potatis som smakade kokt. Putsbitar från Oxfilé som serverades i allt från rare till well done. Tillbehören serverades á part och bestod av senapsgrädde, riven pepparrot och en trasig äggula. Tallriken garnerades utav någon oförklarlig anledning med en näve vattenkrasse. Pizzan, 225kr ”Bella Calzone” levde upp till förväntningarna trots att degen hade mått bra av lite mer salt. Dessert ”Mango tarte med säsongens bär” för ”ynka” 145kr, bestod av ett stenhårt pajskal med fem kluttar sprucken mangocurd som var sötslibbig, limmig och saknade syra. ”Säsongens bär”, fyra blåbär, två hallon och en kvartad jordgubbe fick oss att tänka att ”det nog alltid är säsong någonstans i världen”. Bryggkaffe för 43kr och en latte för 57kr. Nej tack. Ett av årets absolut värsta bottennapp.
See läkande utifrån men inne bara negativ upplevelse Varit där på lunch,inte alls mkt folk några som åt flera stamkunder som drack öl på tidigt dag, super sur och otrevlig tjej i baren sen mycket tråkig smaklöst mat, små portioner, salladsbuffe ofräsch personalen otrevlig trött och ogląd. Konstigt lukt i restaurangen som smutsig pub toaletten under kritik och MYCKET DÅLIG ENERGI AV ALLLA . VET INTE VAD SOM PLÅGOR DÄR MEN ALLDRIG VARIT OM VÄRRE UPPLEVELSE I EN RESTAURANG! Absolut motsatsen vad vi förväntade oss.så synd för det är bygnad med mycket potential På föras hemsida står jämt att de söker ny personal...undrar varför
Comment on this business

to add The Public Sundbyberg map to your website;