facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Raw Gym

The Raw Gym

About

bemanning i receptionen.
Mån: 09-20
Tis: 12-20
Ons: 09-20
Tor: 12-20
Fre: 12-18
Lör: 10-14
Sön: 10-14
Gymmet har öppet dygnet runt.



"High class gym with everything you can imagine for your gym session"
Address: Geijersgatan 2, 21618 Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: 4640150405
City: Limhamn
Zip Code: 21618



related searches: The raw gym limhamn photos
Similar places near
Limhamn Workout Limhamn Workout 12 meter Det är där det händer.
Fightness Gym Fightness Gym 87 meter Så jäkla bra tränare och klubb, tuff men rolig träning! REKOMENDERAR STARKT!
Nordic Wellness Nordic Wellness 1 km Ganska litet gym med litet omklädningsrum och enbart en dusch.
Four Gardens Spa Four Gardens Spa 2 km Välkommen till Malmös enda kompletta spa där du kan njuta av unik miljö med utsikt öv...
Reviews
Fantastiskt gym med precis alla bästa redskap man kan önska. Dessutom i princip kliniskt rent. Och så ligger det ju nere vid stranden för löptur & bad efter…!
Kanon gym med allt man kan tänkas behöva för ett riktigt bra pass. Rekommenderas varmt.
Fräscht och rent! Dock tråkigt med enstaka besökare som inte kan släppa mobilen och ockupera maskiner, eller städar upp efter sig, men de finns nog på alla gym. Personalen gör ett fantastiskt jobb för att hålla efter de som slarvar.
Ett riktigt gym för folk som vill styrketräna. Trevliga anställda och folk plockar undan efter sig. En pärla bland gym.
Bra gym, ordentligt med utrustning samt nya sådana. Men, det luktar inte suveränt sen är ventilationen under all kritik. Väldigt varmt på gymet.
Det första som slår en när man kliver in är lukten av gammalt hockeyomklädningsrum, noll ventilation och alltid oorganiserat med vikter. Önskar jag kunde makulera detta gymkort - absolut sämsta gymmet jag vart på tyvärr.
Glöm inte P skiva. Alla får en sprayflaska att sprita med. En stor blandning av motionärstyp och ålder på gymmet vilket är härligt. Saknas något att hänga jackan på bara. Känns off att behöva hänga jackan i omklädningsrummet.
Bra prisvärt gym, med massor av cardio och vanliga styrke maskiner. Öppet dygnet runt via tagg och special dörr. Enkelt att parkera utanför, helt gratis. Fina stora ljusa omklädningsrum. Bra sortiment i shoppen. Väldigt mycket fria vikter, stänger, Squat cage, bänkpress , hantlar och KB. Hjälpsam personal och trevlig stämning. Bra mix av motionärer till kroppsbyggare. Rekommenderas om du söker gym, finns inte något bättre till detta pris
Bra, kunnig personal som gärna snackar en stund och hjälper till. Många bra maskiner att välja på, fria vikter, allt man kan behöva. Härlig stämning överlag på gymmet, alla är artiga och alla är välkomna. Butik med det viktigaste, också bra utbud.
Lagom gym med bra men lite sliten utrustning. Gruppträningen kostar extra och är för dyr. Lokalen är bra planerad och kassabutiken med olika tillskott är ett stort plus!
Comment on this business

to add The Raw Gym map to your website;