facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Sofa Store

"I våra tre showroom i Stockholm samt online erbjuder vi soffor, möbler, fåtöljer, mattor och lampor - allt för vardagsrummet. Oavsett om du vill ha en jättesoffa eller en liten mindre och kompakt modell till din första 1:a har The Sofa Store något som passar dig. Boka en tid för att provsitta våra möbler via hemsidan.Boka en tid för att provsitta våra möbler via hemsidan.Välkommern till The Sofa Store - butiken för passionerade soffliggare!"
Address: Hornsgatan 84 , Stockholm 118 21, AB, SE
Phone: +46 8 703 25 55
City: Stockholm
Zip Code: 118 21


Opening Hours

Monday: 11:00-18:30
Tuesday: 11:00-18:30
Wednesday: 11:00-18:30
Thursday: 11:00-18:30
Friday: 11:00-18:30
Saturday: 11:00-16:00


related searches: the sofa store locations, the sofa store prices, the sofa store near me, the sofa store reviews, the sofa store+towson+md 21286, the sofa store glen burnie, the sofa store columbia md, furniture stores in maryland
Similar places near
Herr Judit Herr Judit 53 meter Ibland kan man ha tur och hitta något som passar. Och ännu mer turligt kan det bli om...
African Touch African Touch 341 meter
Tusen och En Natt Orientaliska Mattor Tusen och En Natt Orientaliska Mattor 362 meter t-orientaliska-mattor????
Afroart Afroart 416 meter
Ebba & Jag Ebba & Jag 544 meter
Artek Artek 907 meter "Email: [email protected] to the Vitra showroom in Södermalm will find v...
Pandorabutiken Pandorabutiken 923 meter Köp ej härifrån. Färgen på smyckena försvinner och det täcks inte enligt deras garant...
Happy Sthlm Design Happy Sthlm Design 1 km Great store with unique and beautiful merchandise! Great for household gifts and orig...
Indiska Indiska 1 km
Bolia Bolia 1 km Känner ett behov av att recensera Bolia efter köpt soffa,matbord och matstolar där fö...
Mosebacke Hostel Mosebacke Hostel 1 km Trevlig o hjälpsam personal, rent o fint rum vi valde med toa o dusch, helt ok frukos...
Hemtex Hemtex 1 km
Habitat Habitat 1 km Trevlig butik med lite annorlunda möbler och design prylar! Kul
Selected By R.O.O.M. Selected By R.O.O.M. 1 km En liten mysig centrum med några av Stockholms fina restaurang.
Reviews
Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick då vi köpte soffa för snart ett år sedan. Det är många olika val att göra med modell, storlek och val av tyg men vi känner att det här blev helt rätt för oss. Alla som hälsat på hos oss tycker att vi har den skönaste soffan de någonsin har suttit i. I höstas återvände vi för att införskaffa en matta som passade bra med soffan och vårt soffbord och även denna gång fick vi bra input kring material, form och storlek. Smidig hemleverans både gångerna! Kan varmt rekommendera ett besök i butiken!
Jag har fått den bästa hjälpen man kan få samt servicen den har jag aldrig förut varit med om! Jag kan därför Varmt Rekommendera The Sofa Store till er som går i tankarna att skaffa er nya soffor mm! Bästa Hälsningar Från En Super Nöjd Kund! Susanne Karlsson!
Vi fick fantastisk hjälp att välja ut tyger och köpa vår soffa på distans då vi inte hade möjlighet att besöka affären pga den rådande pandemin. Både Cecar och Nasar, har kunnat sina soffor in och utantill gällande uppbyggnad, val av tyg för en barnfamilj, etc. Vi återkommer absolut när det blir aktuellt igen.
Fantastisk service! Vi hade en idé om vilken soffa vi ville ha när vi klev in i butiken, men blev utmanade på våra idéer av personalen och bestämde oss för en helt annan soffa och fåtölj än planerat, men det är vi otroligt tacksamma för idag då vi är verkligen hur nöjda som helst! Fått hur mycket hjälp som helst och alla levereranser har skett riktigt smidigt. Kan varmt rekommendera butiken!
Otrolig proffsig och förstklassig service! Stor kunnighet om inredning och öga för detaljer samtidigt som de ger ett väldigt personligt och varmt bemötande varje gång man är i butiken. Kan rekommendera till alla!
En möbelbutik med vänligt & personligt bemötande. Ett imponerande utbud på liten yta. Så skönt att slippa stora möbelvaruhus. Här får du service & kvalitet i lugn miljö. Vi hittade vad vi sökte och vi kan inte annat än att rekommendera denna pärla till butik för andra nära t-bana och pendeltåg.
Liten butik med jättefina produkter. Vi har beställt två snygga soffor som tillverkades helt enligt våra egna önskemål, fick också bra råd i val av tyg vad gäller slitage, ljusbeständighet, husdjur osv. En stor, tjock och jättefin ullmatta blev det också, beställdes precis enligt våra egna udda mått. Leveranserna tog lite tid men var helt klart värt väntan. Vi är jättenöjda och vill varmt rekommendera Sofa Store.
Nasar som vi träffat är supertrevlig och väldigt kunnig. Han kan soffor/möblemang väldigt bra och var duktig på att hjälpa oss hitta något som passar till just vår lägenhet. Supernöjda!
Jag vill inte ge denna butik en enda Stjärna. Butiken säljer andra soffor än vad de visar i butiken. Hur vi vet det? För att vi har fått se stoppningen som finns i de soffor som är i butiken och kunnat jämföra med dem vi har. Det är enbart skumgummimadrasser som The Sofa Store säljer. Vi har varit där vid flertalet tillfällen då vår soffa förstört vårt parkettgolv och då dynorna är ursuttna. Riktigt obekväm soffa då man faller in mot mitten hela tiden. Vi har reklamerat vår soffa hos Arn efter flera turer med butiksägaren. Butiksägaren är en riktig skojare som ljugit vid flera tillfällen och kommer på olika ursäkter till att vår soffa är trasig. Han tyckte vi hade hoppat i soffan så benet gått sönder och repat vårt golv. Han har varit hemma hos oss och inspekterat golvet soffan, men tog inte med sig någon egen mobil, vi fick skicka bilder till ägaren. Ägaren har sagt att han själv inspekterat soffan och att vi inte varit i samma rum. Ägaren ljuger och vill helt enkelt bara tjäna pengar på att personer köper dyra soffor som han köper för skitpriser.
Väldigt bra service i butiken. Kunnig butiksansvarig som hjälper till att bolla ideér och har bra koll på inredning. Smidigt att skräddarsy din egen soffa så att den möter dina behov till 100%.
Comment on this business

to add The Sofa Store map to your website;