facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The White Horse Väsby

About

British Pub & Restaurant EST.1994

Story

The White Horse öppnade 1994 i en liten lokal och kallades för ”Hästen”redan från starten. Vi var då helt unika i vårt slag i norrort, ingen annan Engelsk pub fanns.Vårt mål här på The White Horse är att vara den bästa och mysigaste engelska puben och restaurangen i hela Stor-Stockholm. Du, vår kund, är det viktigaste vi har och vi gör vårt allra bästa för att du ska trivas ordentligt.

På The White Horse kan du prova över 150 öl- och whiskeysorter från hela världen. Med jämna mellanrum har vi också vin- och whiskeyprovningar under professionell ledning. Till alla goda drycker har vi en utsökt meny baserad på klassiska franska/svenska rätter samt en gedigen steakhousemeny där du själv kan välja vilken sort, storlek och tillagning du vill ha på ditt kött.
Vi fyller såklart The White Horse med irländsk & engelsk musik som matchar inredningen men på helgerna blir det också levande musik, schlagers och andra gamla godingar. Dessutom har vi med jämna mellanrum stand up comedy-komiker på besök.
Högst upp på hemsidan hittar du en länk till vår Facebooksida där evenemang och erbjudanden alltid är dagsaktuella. Gå in och ”gilla” vår sida där så har du alltid koll på det senaste.
Välkommen!

Address: Centralvägen 6, 194 76 Upplands Väsby (commune)
Phone: +46859092102
City: Upplands-Väsby
Zip Code: 194 76


Opening Hours

Monday: 14:00 - 00:30
Tuesday: 14:00 - 00:30
Wednesday: 14:00 - 00:30
Thursday: 14:00 - 00:30
Friday: 14:00 - 01:30
Saturday: 14:00 - 01:30
Sunday: 14:00 - 00:30


related searches: White Horse Upplands Väsby, White Horse Whisky, Italian Slice Upplands Väsby, Nonno's Väsby, Cafe Spiltan
Similar places near
Jackpot Rockbar Jackpot Rockbar 52 meter Alla sorters rock, men bara rock! En riktig Rockbar i Upplands Väsby
Tiger Lounge Bar Tiger Lounge Bar 156 meter Ett trevligt ställe typ Sportbar. Maten överraskande god och bra prisnivå. Ligger när...
Magasinet Magasinet 186 meter God mat BBQ ribbs och cheeseburgaren är att rekommendera Stället i sig va väl ok, lu...
Magasinet Magasinet 290 meter God mat BBQ ribbs och cheeseburgaren är att rekommendera Stället i sig va väl ok, lu...
Siraj Runby Pub Siraj Runby Pub 661 meter Gammal unken lokal pub med stammisar.
Zigma Restaurang Zigma Restaurang 744 meter JÄTTEGOD KEBAB! JÄTTETREVLIG PERSONAL! JÄTTEFIN OCH MYSIG LOKAL!
Eddies Pizza & bar Eddies Pizza & bar 2 km Pizzeria och bar
Reviews
Trevlig personal. Fin lokal men måste nog säga att det var lite för mycket hög musik. Hummersoppan... var mer kräftsoppa.. den smakade tomat mer än annat och kräftstjärtarna smakade frystorkat.. så minus på den. Moulle frittes var riktigt god dock! Och det var mumsigt vitlöksbröd toastskagen var helt ok. mannens pasta smakade ingenting, inget salt eller peppar utan han fick försöka få till någon smak med salt å peppar som fanns på bordet. Sen så badade pastan i fett.. 2 hela matskedar vi har beställt mat hem via fodora och då har det levererats försklassig mat hem.. så vi tyckte det var konstigt att kvaliteten på maten blev så mycket sämre på plats. Ganska besvikna blev vi tyvärr.
Första intrycket var väldigt positivt, kändes lite pub och mysigt. Man möttes av baren direkt innanför dörren. Personalen var väldigt proffsig och löste ett bord snabbt trots att det var helgen före julafton. Var några större sällskap där men kändes inte direkt störande. Menyn kändes gedigen och maten var riktigt bra. Ryktet är inte direkt smickrande och man har hört skräckhistorier om stället. Dock så kändes det som att ju mer klockan tickade på desto mer började ryktet stämma. Vi lämnade vid 21 tiden och då hade vi ett bord bredvid oss där det var personer som var där för att supa så länge man orkade. Men vid ett annat bord satt en familj med farmor typ. Så det jag tar med mig är, en lokal mysig pub med överraskande bra mat och lösningsorienterande personal. Så länge man inte stannar längre än 20-21 på en fredag/lördag kväll. Priser var kanske lite högre än man kan tycka en lokal pub ska ha men i dagens klimat och med tanke på kvaliteten så är det väl helt ok. Man fick en ordentlig portion.
Jag tyckte att stämningen var trevlig, uppmärksam service. Det var en klassisk pub med fin atmosfär. Jag gillade inredningen eftersom det kändes ombonat. Ibland så brukar det vara band som spelar livemusik, då blir man glad och köper mera öl. Finns liten yta men ändå möjlighet att svänga loss. Det enda jag tyckte var mindre bra var att toaletterna var lite slitna, vilket kändes lite sunkigt. Återkommer ändå
Trevligt ställe med fantastiskt god mat och många sorters öl att välja mellan. Finns även shuffleboard och dart-tavlor. Det borde inte kosta 100:-/person att spela shuffleboard!
Vi var fem vänner som var där efter jobbet, vi åt husets hamburgare och grillad oxfilé. Båda rätterna var suveränt och oväntat goda. Mitt kött var dessutom medium/rare. Inredningen är mörk och känns lite sunkig. Men det funkar då det ska vara en ”engelsk pub”. Vi skulle var med på onsdagens musik quiz, men det drog inte igång förrän strax innan kl22. Så vi gav upp och åkte hem efter fyra frågor. Så för vår del hade qiuzet gärna fått börjat tidigare. Serveringspersonalen var trevlig och snabb och deras mojiito var också supergod. Kan faktiskt varmt rekommendera deras mat som var oväntat god för att serveras på en pun och dryck. De har ca 300 ölsorter och massor av whiskey att välja på.
Mycket bra personal .God mat. Bästa jag ätit på länge rekommenderar
Riktigt imponerad! Bott i Väsby länge men aldrig besökt White Horse för något annat än en enstaka öl. Men maten här var verkligen toppklass! Rekommenderas riktigt varmt.
Avslappnat ställe! Rock musik, liveband, bra mat och stort utbud på öl.
Lugn o trevlig atmosfär, bra service och god vällagad mat, Trevlig personal och fräsch restaurang med varierad meny! Vi har ätit här ett antal gånger och vi är hittills alltid nöjda. Stort utbud på öl och viner och nya ölsorter. Rekommenderas starkt!
Jättegod mat och en trevlig kväll superbra service, allt tip topp.
Comment on this business

to add The White Horse Väsby map to your website;