facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The White Trash Tattoo Company

The White Trash Tattoo Company

About

The White Trash Tattoo Company erbjuder ett brett kunnande inom tatueringskonsten, Piercing och Laserblekning av tatuering.



"På The White Trash Tattoo Company i Katrineholm arbetar våra passionerade och skickliga tatuerings- och piercingartister med att uppfylla dina drömmar! Stor eller liten tatuering? Bild eller text? Hat eller kärlek? Ta med en bild på hur du vill ha det eller låt oss skapa ett snyggt förslag som förstärker din personlighet.Vid ett besök hos oss kan du alltid vara säker på att slutresultatet blir som du önskat. Vi arbetar i en avslappnad miljö och använder enbart sterila verktyg för din säkerhet och hygien."
Address: Storgatan 49, 64145 Katrineholm
Phone: 0769435243
City: Katrineholm
Zip Code: 64145


Similar places near
Torment Tattoo Torment Tattoo 430 meter Öppnar inom kort!
Black Rum Tattoo Black Rum Tattoo 1 km Supernöjd! Stort tack för fin tatuering! Daemon är lyhörd och supertrevlig! Mycket pr...
Reviews
Gjort alla mina 7 tatueringar här, Kim är extremt duktig kan sin grej, resten av personalen är trevlig och man känner att dem har en skämtsam och rolig stämning, rekommenderar starktTjänst: Tatueringar
Har endast erfarenhet av studion via bilder från nätet. Det blev det självklara valet för mig och min man att tatuera in varandras namn. Otroligt konstnärligt utförande som står helt i klass med Doc Forrest. Man får en personligt ritad tattoo som ingen annan har. PS. Vi är båda 60+ och vet vad vi gör som valt varandra om och om igen och kan stå för våra tatueringar.
Gjort nästan alla mina här, trevliga
Kände mig otroligt välkommen och dom var så trevliga i personalen! Jenny piercade mig och var professionell och mycket noggrann. Absolut det bästa stället jag vart på!
Riktigt härlig stämning i studion. Professionella artister, Paula var riktigt grym. Om ni ska tatuera er så gör det här!
Jätte trevliga och hjälpsamma med stor ansvarskänsla vid hålltagning i öron på barn 8år
En fantastisk upplevelse! Så väl emottagen och kände mig välkommen och omhändertagen! Mycket seriös, noggran och superduktig tatuerare! TACK!!!
Grymt professionella! Piercade både öra och septum. Paula behandlade min nålskräck så himla bra! Riktigt nöjd.
Paula är en duktig tatuerare som rekommenderas varmt av mig.
Comment on this business

to add The White Trash Tattoo Company map to your website;