facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thelins Konditori

"Hantverksbageri, det är det vi sysslar med och har gjort i mer än hundra år. Alla våra produkter är bakade lokalt i vårt gröndalsbageri ‍‍"
Address: Landsvägen 62 , Sundbyberg 172 65, AB, SE
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 65



related searches: Thelins konditori sundbyberg menu, Thelins konditori sundbyberg reviews, Konditori Stockholm, Thelins lunch, Thelins Solna, Thelins Kungsgatan, Konditori Östermalm, Vivels konditori
Similar places near
Garden Bistro Garden Bistro 195 meter Supergod planka!
Café Helga Café Helga 320 meter
Espresso House Espresso House 341 meter Väldigt stökigt, platserna satt tight ihop och stressad personal men som försökte sit...
Butik Mumma Butik Mumma 347 meter
Kalori Kalori 404 meter Nyttig och prisvärd mat. Alltid trevlig och hjälpsam personal.
Café Cino Café Cino 420 meter Underbart litet ställe med trevlig personal. Men framför allt deras mat och fika. Pro...
Brödboden Brödboden 446 meter
Café Food Wise Café Food Wise 497 meter Var där för ett år sedan för att köpa några vindolmar, ägaren bad mig och min fru ta ...
Waynes Coffee Waynes Coffee 714 meter Helt okej ställe för en fika. Dock bara sötsaker att få för den som undviker gluten. ...
Gröna Stugan Gröna Stugan 1 km Ett bra ställe att stanna till vid och ta en bägare efter en promenad. Stället ligger...
Kaffetass Kaffetass 2 km
Reviews
Bra! Men den otroligt stora räkmackan innehöll en halv avokado som utfyllnad. Syntes inte och stod inget om den. Lyckades iaf pilla bort den :
Pistage glassen här är helt fantastisk. Skön atmosför och bra placering
Blev så glad att se en Thelin's i Sundbyberg - men tyvärr var det Thelin's priser men inte i närheten av den kvalité de brukar hålla. Flera stora tavlor på väggarna med stora delar trasigt glas. Pålägget på mackorna såg skrumpnat ut och semlan jag köpte gick det att forma grädden på med fingret eftersom det var en tunn torkad hinna utanpå hela grädden. Under all förväntan, tyvärr.
Trevlig personal som har koll på allergier. Det jag fick smakade utmärkt. Negativa är att dem enbart har ett mjölkfritt alternativ bakelser.
Trevligt, traditionellt gott och prisvärt. Precis som man vill ha det!
Trevligt kaffe med goda sallader att ta med ned till brygga soliga dagar.
Efterfrågat koffeinfritt några gånger, fick respons sist att det är många som efterfrågar men att det inte är lika många som de som dricker med koffein? Man kan väl erbjuda båda? Mackorna hade börjat bli dåliga eftersom gurkan va så sladdrig. Bad om laktosfritt kaffe och fick havremjölk vilket bör meddelas eftersom det ger en helt annan smak. Nja, jag vänder mig nog till andra caféer i området.
Trevligt personal, färska bakverk, Arvid Nordqvist kaffe, wc.
Trevligt cafe med gott kaffebröd och så kan man även sitta ute när det är sol och varmt. Trevlig personal också. Plus för att de även har havremjölk. Och vitt och brunt socker. Toppen.
Bra för fika och helgfrukost. :
Comment on this business

to add Thelins Konditori map to your website;