facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thi Thi Nails Värmdö Köpcentrum

About

Vi har allt inom nagelvård & nagelförlängning samt pedikyr! Använder oss endast av högkvalitativa och välkända produkter! Kundnöjdhet är vårt uppdrag! Vi nyöppnad salong som erbjuder det bästa inom professionell nagelvård, nagelförlängning.

Address: Fenixväg 12, 13444 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-818 555
City: Gustavsberg
Zip Code: 13444


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Thi Thi Nails Nybrogatan, Naglar mölnvik Värmdö, Buff shape and polish, Naglar Värmdö, Gellack, Akrylnaglar, Buff shape, J2 nails
Similar places near
Monas Skönhetsvård AB Monas Skönhetsvård AB 0 meter Monas Skönhetsvård, har varit en trogen kund i många år.Där bemöts man med stor kompe...
Reviews
Det är ju ett stort och bra köpcentrum men det är inte så lätt att köra in på parkeringen. När vi kom var det bilkö på gatan därför att bilkön till snabbmatsrestaurangen blockerade infarten. När väl detta hinder var avklarat skulle vi till Systemet där det finns några bra parkeringar direkt utanför men en blå trafikskylt med en pil med påbjuden körriktning till höger förhindrar infart. När vi väl kört runt hela centret krävs en så kraftig vänstersväng för att nå parkeringarna att man måste backa för att klara den. Allt är mycket förvirrande.
Min fru skulle fixa sina naglar för de hade gått sönder. Vissa fingrar var mer sönder efter besöket än innan. Dessutom otrevlig personal som bland annat ifrågasatte färg och lack och sa att "nej den ska du inte ha, den ser smutsig ut". Absolut noll i kundbemötande och service.
Ligger bra till. Som ny i området uppstår lätt förvirring eftersom markeringar i vägbanan finns ej eller är sjukt slitna. Annars finns det bra utbud för dom flesta ärende man kan tänkas ha :
Det ser ut fint men det är verkligen jättemycket kallt -20.
Brukar vara jättenöjd men inte denna gången. Höll 2 veckor, akrylnaglar med gellack. Så besviken 600kr i sjön
Lite halv död med butiker som inte tillför nåt. Den är inte genomtänkt…. 2 optiker 2 frisörer????? I en sån liten centrum. Borde tänka om och utveckla den ….2022 .
Jag tycker kungens kurva är lite rörigt men här är det verkligen rörigt med alla vägar o rondeller tyvärr, men butiker finns man hittar det man behöver saknar brisak
Finns mycket att köpa och nästan allt som jag vill ha finns där
Stort köpcentrum med en mängd affärer och stora varuhus vilka täcker det mesta man kan behöva. Dock utspritt på ett ganska stort område så man bör kolla upp i förväg vart man ska bege sig för att hitta det man söker. Hyfsat gott om P-platser vart man än beger sig inom området. Kan stundtals vara trångt på tillfartsvägarna i och till området. Kollektivtrafik buss till/från området finns men räkna med promenadssträckor till de varuhus man vill besöka. Rekommenderas!
Bra sortiment, kompetent personal och helt okej priser med dagens inflation i tanken.
Comment on this business

to add Thi Thi Nails Värmdö Köpcentrum map to your website;