facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thimons

"Vår epok började med en kärlekshistoria mellan en kallskänka och en konditor.Thimons konditori har en historia som sträcker sig ett sekel bakåt i tiden, genom hundra år har man fikat här. Men mycket har förändrats och Thimons har aldrig lutat sig tillbaka nöjt och belåtet utan följt med i tiden.Det var just denna anda som gjorde att vi aldrig tvekade när vi fick möjlighet att överta detta anrika Nässjökonditori. Här fanns precis de förutsättningar vi sökte för att förverkliga vår dröm och vision om ett nyskapande konditori i tiden.Här har vi idag samlat en skara medarbetare som alla arbetar mot samma mål.– att skapa njutningar och upplevelser för våra kunder.LINDA & MARKUS EKELUND"
Address: Esplanaden 1b , Nässjö 571 31, F, SE
City: Nässjö
Zip Code: 571 31


Opening Hours

Monday: 06:00-21:00
Tuesday: 06:00-21:00
Wednesday: 06:00-21:00
Thursday: 06:00-21:00
Friday: 06:00-20:00
Saturday: 07:00-20:00
Sunday: 08:00-20:00


related searches: Thimons Nässjö meny, Beställa tårta Nässjö, Konditori Nässjö, Thimons Aneby, Princess Nässjö, Thimons Nässjö semla, Thimons smörgåstårta, Elsies Konditori Nässjö Öppettider
Reviews
Thimons konditori ligger bredvid centralen. Ett bra ställe för den som har ett längre tågbyte. Jag tog en cappuccino och kaka chokladbit kallad ”Toblerone”. 81 kr. Gott fika men relativt dyrt. Bemötandet kunde ha varit bättre.
Toppenställe! Höll på att missa det pga "konditori". Det är mycket mer än det. Här finns lättare maträtter och fina prylar handla presenter? Jättetrevligt bemötande.
Rekommenderar ett besök. Välj något av de utsökta bakverken. Cappuccino. Njut av den fina lokalenMat: 5/5
Så trevligt bageri med goda bakverk. Ett måste om man är I närheten! Brödet var också så gott! Bra råvaror!
Jaha då har jag även provat Nässjös populäraste kafé hört mycket positivt om cafét. Jag måste säga, att det finns ett brett utbud av både bakelser, kakor, bullar men även lite matigare varianter finns att välja på. Stor och trevlig lokal mycket fräch toalett och med en tanke för de lite mindre människorna. Något som drog ner betyget va priset på mackorna och bakelserna. Dyrt men jätte jätte gott. Finns även lite presentartiklar så ta en titt om ni har vägarna förbi eller tåget då det ligger vid tågstationen.
Toppklass på bakverk, bröd och praliner. Lite fattig ostfralla med bara en liten paprika bit till frukostmenyn men kaffet är gott. Alltid lika trevlig personal med snabb och bra service.Mat: 4/5
Trevlig personal, rent och snyggt, god fika och lunch.Mat: 4/5
Gott fika bröd. Bra lokal där man kan hitta sköna stolar att sjunka ned i en regnig dag. Kaffet smakar gott.
Go räkmacka. Bra service från personal. Trevlig lokal. Centralt läge precis vid stationen i Nässjö.Mat: 3/5
Upplevde de 3 senaste gångerna som jag varit på Thimons att personalen saknar leende och trevligt bemötande, vilket man ändå bör kunna ta lite för givet som kund. Frågor tas emot på ett besvärande sätt och det är min personliga upplevelse. Kaffet smakar bra!
Comment on this business

to add Thimons map to your website;