facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thomas Smide

Thomas Smide

About

Vi tillverkar allt i smide: grindar, staket, balkongräcken, inomhus räcken,sängar, entrétak, vinställ och andra produkter på måttbeställning.

Address: Regementsvägen 10, 28135 Hässleholm
Phone: 0046729422855
City: Hässleholm
Zip Code: 28135


Similar places near
A Mohagers Mekaniska AB A Mohagers Mekaniska AB 3 km Mekaniskverkstad Mailadress. [email protected]
VEAB Heat Tech AB VEAB Heat Tech AB 3 km Elvärmetillverkare!
Text & Reklam i Hässleholm AB Text & Reklam i Hässleholm AB 3 km Vårt mål är att hjälpa och inspirera Er till att synas bättre! Produktion och montag...
Jinert depå 1 Hässleholm Jinert depå 1 Hässleholm 5 km Följ vår vardag på depån i Hässleholm med dess omnejd.
Reviews
Jag är en väldigt petig kund som nästan aldrig blir helt nöjd. Thomas Smide överträffade våra förväntningar med både grinden, enastående service och omtanke för varje detalj. Rekommenderas varmt!
Vi fick ett professionellt bemötande och ett fint måttbeställt smidesräcke hos Thomas Smide. Vi hade en egen design och en specialkulör. Den perfekta uppmätningen på plats innan räcket gjordes är vi särskilt imponerande av. Räcket passade precis.
Slutresultatet blev en klar femma. Jag är jättenöjd med räcket som gjorde hela trappen jättesnygg! De kom och mätte upp allt och precisionen var millimeterperfekt. Thomas var super! Vi valde en speciell färg som matchade väggen vilket kostade extra men det var det helt klart värt! Prisvärt!
Trevligt bemötande och mycket fina smidesräcken. Trots att de tillverkades långt från platsen för montage passade de perfekt tack vare Thomas-Smides engagemang och följdfrågor där något i underlaget var oklart. Rekommenderas varmt.
Vi är jätte nöjda o glada över våra grindar med motor. Allt har fungerat toppen från offert till leverans o montering. Tack!!
När det gäller Thomas Smide tycker jag mycket om trappräckena vi köpt,vackra och välgjorda.Däremot monteringen av dem på trappen gick allt annat än raka vägen. Om jag skulle rekommendera Thomas Smide så är det att köpa räcken där men låta annan firma göra monteringsjobbet.
Detta räcket til vår nya trapp, er helt perfekt, och mycket snyggt arbete.
Tack för ett utmärkt arbete. Hela proceduren från beställning, mätning, tillverkning och hämtning fungerade klanderfritt.
Hittade Thomas Smide via google i min jakt på ett nytt trappräcke. Snabba svar från dem och en mätguide gjorde att vi kunde mäta själva och beställa. Blev bättre än vi tänkt oss och vi är supernöjda med kvalitén samt att det passade perfekt. Extra plus för den lilla burken kompletteringslack som skickades med, då kunde vi måla in skruvarna. Rekommenderar!
Bra service och fint räcke, det blev precis som vi tänkt oss! Vi är mycket nöjda!
Comment on this business

to add Thomas Smide map to your website;