facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Thorslunda Hovslageri & Lantbruk

About

Jag heter Patric Norman och är hovslagare ute på Färingsö och Ekerö. Jag tar gärna emot nya hästar och kunder.
VV ring eller messa Patric på 070-630 43 15



"Välkommen till Stockholms närmsta självplock. Nu har vi öppet men i början av säsong är bär tillgången lägre därför varierar våra öppettider. Så fort vi vet när vi kan ha öppet informerar vi på våra social medier och hemsida. Gå alltid in på hemsida innan besök för rätt öppettider! Hos oss kan du plocka det säsongen erbjuder - jordgubbar, hallon, björnbär och en hel del mer. Samt även besöka vårt gårdscafé som serverar nygräddade våfflor med bärtopping. Besök gärna vår hemsida för mer info - så som öppettider och bärtillgång. Tillgång och vad du kan plocka kan ändras beroende av säsong."
Address:
Phone: +46706304315
City: Svartsjö


Similar places near
Friluftsfrämjandet i Södertälje Friluftsfrämjandet i Södertälje 17 km Vi arrangerar friluftsaktiviteter året runt för alla åldrar i Södertälje med omnejd...
Reviews
Fina jordgubbar! Bra plats för bil parkering
Jättefint självplock på Ekerö. Vi tog bil dit och kom fram kvart över 1 de öppnade 1 och då fanns det massa platser! Fint café vid entrén där man kan köpa korv, glass, kaffe och olika bullar. Jättebra personal! Fanns även en bajamaja bakom kaféet. Självplocket ligger lite längre in på området och var jättefint med gott om jordgubbar. Smidigt station där man väger in och betalar jordgubbarna. Vi saknade ett solskydd vid caféet då det var väldigt svettigt att sitta i solen och äta glass och korv. Utöver det så var det ett dyrt med de självplockade jordgubbarna 90kr/kg och dessutom var det en rätt lång bit att gå 5+ min om man går med en 3 åring från parkeringen/caféet till självplocket. Det skulle även varit bra med nåt område med skugga och stort plus om det även funnits gratis vatten i nån kran där vid självplocket där barn kunde vilat lite!
Supergoa gubbar med bra och höade gångar mellan jordgubbsplantorna. Helt klart värt att komma på ett besök med hela familjen...även andra bär o rabarber för självplock.
Mycket fina jordgubbar som finns både på markplan och i krukor så det går att plocka om man inte kan böja eller sitter i rullstol. Trevlig och glad personal. Finns toa och café.
Super goda gordgubbar! Rekommendera det här ställe!
Grymt mycket jordgubbar o så goa
Tack för väldigt bra tillmötesgående och mycket vänlig personal. Trots att de säkert får samma fråga hundra gånger per dag så svarade de glatt och norskt
Mycket folk, men också mycket jordgubbar. Många omogna kvar Besöker andra året.
Det var en rolig överraskning att hamna på hallon och jordgubbssjälvplock. De har jättegod smothie med jordgubbar.
Super goda jordgubbar. Trevlig personal, samt i cafét kunde man köpa dovhjortkött för rimliga priset 370kr kg flertalet olika styckdetaljer fanns. Rekommenderar detta självplock starkt.
Comment on this business

to add Thorslunda Hovslageri & Lantbruk map to your website;